Hiçbir farkları yok güç seviyesi olarak. Benim burada bahsettiğim şunda haki yoktur bunda meyve vardır gibi şeyler değil. İki yıl önceki Doffy Jozu'yu kilitliyordu. Öyle ki fiziksel kuvveti ön plana çıkarılmış bir karakter Jozu. Ben Dressrosa ve Punk hazardı okumasam ve bana o iki arcta olanları söyleseler ben marineforddaki Doffy'ye bakarak bunları yapabileceğini söylerdim. Yani şaşırmazdım. Burada kral haki çıkmasına filan şaşırmazdım demiyorum. Doffy'nin Luffy ve Law'ı bu kadar zorlamasına şaşırmazdım diyorum. Çünkü Doffy bize mfde yaptıklarıyla Luffy ve Law ile bu şekilde dövüşebileceğini göstermiştir.Marinefordda gösterilen dof ile bizim şimdi tanıdığım dof çok farklı.
Marinefordda gösterilen doftan kim kral haki beklerdi? Uyanış hayvanı dayanıklılık koka vs?
Ama gösterilenlerde bunlar çıktı.
Aynı şekilde marineford jinbeinin meyve kullanıcılarına hakisiz havadaki nemle vurabilidiği gösterilmedi. Ama sonradan öğrendik.
Aynı şekilde mihawktan hakinin Hsini görmedik. Hatta forumda açılan o günkü ankette croco mihawkı alır diyordu forum. Ama adam koka yapıyor çıktı.
Yani marinefordda gösterilen ile bizim sonradan gördüğümüz adamlar çok farklı.
Aynısı Mihawk içinde geçerli. Mihawk hakkında ben en oluru amiral seviyesi diyorum. Mihawkta isterse Kral haki çıksın yine de fikrim değişmez. Ben vsde yaptıklarına bakarım. Aynısı tersi içinde geçerli. Mihawkta isterse B. haki de olmasın. Vistada ise B. haki var. Ama ben kalkıpta Vista>Mihawk demem. Çünkü Mihawk zaten belli etmiş ondan üstün olduğunu marinefordda. Vistada sonradan 3 tür haki+meyve olduğu çıksın isterse yine de Vista>Mihawk demem. Düşün bak Mihawk'ta bunların hiçbiri olmasa dahi demem.
Kısacası ben karakterlerin elindeki güçlere bakmam One Piecete. Eldeki güçle ne yaptığına bakarım. Bu konuda anlaşamıyorsak fazla uzatmayalım. Ben bu dediklerimin üzerine fazla bir şey eklemem sanırım.