Nedir o? Ben yeniyim forumda bilmiyorum.Mihawk’ın en büyük gizemi @Smoker reis bir zamanlar demişti ?
Mihawk kılıcını nasıl çekiyor? Boşuna açıklama yapmaya çalışma, söyleyebileceğin her şeyi muhtemelen biz söylemişizdir.Nedir o? Ben yeniyim forumda bilmiyorum.
hiç düşünmemiştim.Mihawk kılıcını nasıl çekiyor? Boşuna açıklama yapmaya çalışma, söyleyebileceğin her şeyi muhtemelen biz söylemişizdir.
Biz düşündük, o yüzden boşuna düşünme dedim sana.hiç düşünmemiştim.
yandan çıkıyorsa rahat bir şekilde çıkarırMihawk kılıcını nasıl çekiyor? Boşuna açıklama yapmaya çalışma, söyleyebileceğin her şeyi muhtemelen biz söylemişizdir.
Peki dik bir şekilde geri nasıl sokuyor? Ayrıca kılıcını yandan değil, dikine çıkarıyor.yandan çıkıyorsa rahat bir şekilde çıkarır
Mıknatıs olabilir mi? Bu sayede küçük bir kuvvetle çekip alıyor ve geri koyacağı zaman mıknatısa dokunduruyor. Dokundurunca da öylece kalıyor.Peki dik bir şekilde geri nasıl sokuyor? Ayrıca kılıcını yandan değil, dikine çıkarıyor.
ilk amuda kalkıyor geri koyarkende havaya atıp sırtıyla tutuyor güzel attımmı kaynak makatım
Boşuna kendimizi yormayalım arkadaşlar. Üstteki bizzat Oda'nın çizimi. Gördüğünüz gibi kılıcı pelerindeki iki tane girinti tutuyor. Herhangi bir çıtçıt ya da mıknatıslı sistem yok. Kılıcın dikine yukarı çekilmeden çıkarılabilmesinin bir yolu yok. İki metrelik bir kılıcı o şekilde çekmek de mümkün değildir. O yüzden bu tartışmayı hiç uzatmaya gerek yok.