Ryuma'da Luffy'den de esintiler var ama, o işi bozuyor.Ryuuma da Zoro, her nesilde Mihawk ve Zoro bi şekilde bi araya gelip yenişiyorlar falan ..
Ryuma'da Luffy'den de esintiler var ama, o işi bozuyor.Ryuuma da Zoro, her nesilde Mihawk ve Zoro bi şekilde bi araya gelip yenişiyorlar falan ..
Böyle daha iyi, ironik hem.Konu basligi "Mihawk Tartismalarina Baslangic" olarak degistirilse icerik bakimindan yazilan konu daha tutarli olabilir.
Son noktayi koydugunu sanip daha ilk adim atilmasi kadar ironik bir sey yok. "Baslamak yolun yarisidir" derken arkadas " baslamak yolu sonudur" gibi anlamis galiba.Böyle daha iyi, ironik hem.
Zamanında imhotep ne demiş...Son noktayi koydugunu sanip daha ilk adim atilmasi kadar ironik bir sey yok. "Baslamak yolun yarisidir" derken arkadas " baslamak yolu sonudur" gibi anlamis galiba.
Filmi en başında yükleseydin daha iyiydiZamanında imhotep ne demiş...
Dof kaidodan korkmuyormu ilginç çok ilginç1 Mihawk Shanks arasındaki ilişki Şiki Yonko mevzusu deģil, zaman içinde arkadaş olmuş bu adamlar oturup içiyorlar yan yana. Dof Kaidoya posta koyar mı sorusuyla alakası dahi yok. Dığer yandan Dof amiral altı değil ve evet gerekirse Kaidoya da posta koyabilir, ondan korktuģu da yok zira, tabi bunlar başka tartışma konusu.
2 Mihawkta k. Haki hiç gösterilmedi. Aksine k. Haki olmadığı gösterildi. Daha zoronun babunlari yendiģini farkedemiyor bu adam hani nerde k. Haki. Öyle kurduğu cümleleri hayra yormakla olmaz
3 Mihawkın Shanksa atar yaptığı yok. Örnek gerekiyorsa Croco WBye saldırıyordu, atarı dahi aşıyor bak saldırıyor adam.
Diğerlerini okumadım. Mihawk KK olmak istese olabilecek bir adam aynı Dof gibi. Ama savunurken mantıklı olmak gerekiyor.