Daha uygun başlıklar da var.
Daha uygun başlıklar da var.
o ne demek ola ki :dhaydaa reyiz sen neden benim tek yönümü ele alıyorsun ki :s uzaklaştırma kendini sonra yanlış anlaşılmalar çoğalır aramızda.
Turnusol kağıdı evet.Daha uygun başlıklar da var.
Luffy meyvesiz ye yapabilirse onu yapabilirler.Fiziksel güç ve kenpolar ağlıyor şu an. Kılıcı olmayan Mihawk ne yapabilir acaba? Elinde kılıcı olmayan Zoro ne yapabilir? Luffy gibi yumrukla adam indirebileceklerini sanmıyorum. Haki, meyve, fiziksel güçtür o.
Yani bilemeyiz. Luffy düz yumruğuyla da Kata'dan kan alıyordu. Kılıçsız Mihawk ve Zoro, Kata'nın karşısında ne yapabilir tartışmaya açık.Luffy meyvesiz ye yapabilirse onu yapabilirler.
Neyi sorunca açıklıyor ki Anca "Oda bey neden mizah?" tarzında boş seylerAslında düşününce Oda’nın bile Mihawk tartışmalarına son vermesinin çok zor olacağını görüyorum.Ne yaparsa yapsın her kafadan ayrı bir ses çıkacak.Bunun olmaması için douruki gibi Mihawk’a değer vermeli yada Katakuri en güçlümüzdür tarzında kıyaslama açıklamaları yapması gerek.Bunları da manganın selameti için yapmaz amiralleri bile sorunca açıklamamıştı.Yine sorsan yine açıklamaz herhalde eski üçlüyü.
Beyazsakalın saçlarını sonra göstereceğim diye saçını bile doğru çizmeyen trolleyen adam serideki tek kullanımlık peçeteleri falan açıklar en fazla....Neyi sorunca açıklıyor ki Anca "Oda bey neden mizah?" tarzında boş seyler
Mihawk şarap içmeyi seviyor, Chopper dilber dudağı yiyor, Luffy'e ayrı klozet yapıldı tuvaleti tıkadığı için vs.Beyazsakalın saçlarını sonra göstereceğim diye saçını bile doğru çizmeyen trolleyen adam serideki tek kullanımlık peçeteleri falan açıklar en fazla....
Oda bildiğin tüm karakterleri ayrıntılı güç sıralamasına soksa tartışmalar biter mi peki yoksa Oda'ya gene karşı çıkanlar olur mu?Aslında düşününce Oda’nın bile Mihawk tartışmalarına son vermesinin çok zor olacağını görüyorum.Ne yaparsa yapsın her kafadan ayrı bir ses çıkacak.Bunun olmaması için douruki gibi Mihawk’a değer vermeli yada Katakuri en güçlümüzdür tarzında kıyaslama açıklamaları yapması gerek.Bunları da manganın selameti için yapmaz amiralleri bile sorunca açıklamamıştı.Yine sorsan yine açıklamaz herhalde eski üçlüyü.