Demek ki benim dediğime çıkıyoruz.Oda imparatorları denk ya da birbirine yakın görüyor.Nika geldi tam gücünde, Nika Yonko seviyesiydi, yani gidememesi normal.
Demek ki benim dediğime çıkıyoruz.Oda imparatorları denk ya da birbirine yakın görüyor.Nika geldi tam gücünde, Nika Yonko seviyesiydi, yani gidememesi normal.
Yalnız Oda 2 bölüm Zoro vs Mihawk çizip konuyu kapatırsa kahkaha atarım.@Miyata Ichiro serinin %55-60'lık kısmı sadece Zoro'nun yüzü hürmeti için takip ediyor. Zoro vs Mihawk açık ara serinin en çok beklenen dövüşü. Nika vs Kaido gibi kıytırık bir dövüş ne kadar çok hype aldı sen Zoro vs Mihawk'ta gör cümbüşü.
Öyle zaten. Mihawk’ı İmparator harici 1v1’de alan çıkmaz.Demek ki benim dediğime çıkıyoruz.Oda imparatorları denk ya da birbirine yakın görüyor.
Zoro kimdi reyiz?@Miyata Ichiro serinin %55-60'lık kısmı sadece Zoro'nun yüzü hürmeti için takip ediyor. Zoro vs Mihawk açık ara serinin en çok beklenen dövüşü. Nika vs Kaido gibi kıytırık bir dövüş ne kadar çok hype aldı sen Zoro vs Mihawk'ta gör cümbüşü.
Senden beklenmeyecek kötü bir yorum olmuş.hancock'un ayartmalarına kanmadığı sürece mihawk alır. arada güç farkı varsa eğer isterse 1 vs 50 olsun, bir şey değiştirmiyor kişi sayısı.
En son popülerlik anketinde lütfü kazansın diye 98782383677 oyun oynatan karakterZoro kimdi reyiz?
Hatırlayamadım.En son popülerlik anketinde lütfü kazansın diye 98782383677 oyun oynatan karakter
Lütfüden 1000x kat daha kaliteli olan karakter.Zoro kimdi reyiz?
Oda'nın "lütfen, Zoro ve Shanks, Luffy'i anketlerde geçmesin" dediği karakter.Zoro kimdi reyiz?