Dövüş başladıktan 2 dk sonra Mihawk'a uygulanacak tarife...Beckman bu dövüş sonrası Mihawk hakknıda Shanks'ı uyarırken...
Abartı sıfırın altında eksi Kuzan.Abartma.
Zoro da sanjiye denk bir güç olur öyle lufy gibi uçup kaçmaz. Rahat ol sen.Abartı sıfırın altında eksi Kuzan.
Bu seri Elbaf sonrası büyük savaşla bitecekse Sanji aşağı yukarı güncel Zoro kadar ancak güçlü olur. Hee biraz daha uzun sürecekse Elbaf Zoro zirve noktası olur Sanji'nin ki o da ölüsü amiral seviyesi bir güç olur. Zaten Sanji'ye biçtiğimiz seviye-değer-kıymet bu kadar değil miydi ?
Ben de halen "acaba" bile diyemedim.Bıçak mı yoru mu kullanacak Mihawk ona göre cevaplayacağım reis
Ben de halen "acaba" bile diyemedim.
Güncel Zoro dediğin bazı sağ kolları yenip bazılarına kaybedecek seviyede dayı ne diyon allahını seven sen. Beckman'ı yenemez mesela. Zoro'nun kaptanı Shanks'ı yenemez daha çünkü. Zoro size göre Roger falan görecek ama Sanji amiral kalacak. Bu mümkün değil.Abartı sıfırın altında eksi Kuzan.
Bu seri Elbaf sonrası büyük savaşla bitecekse Sanji aşağı yukarı güncel Zoro kadar ancak güçlü olur. Hee biraz daha uzun sürecekse Elbaf Zoro zirve noktası olur Sanji'nin ki o da ölüsü amiral seviyesi bir güç olur. Zaten Sanji'ye biçtiğimiz seviye-değer-kıymet bu kadar değil miydi ?
Seri böyle giderse Nika tüm ağırtopları tek başına üstüste koyacak.Güncel Zoro dediğin bazı sağ kolları yenip bazılarına kaybedecek seviyede dayı ne diyon allahını seven sen. Beckman'ı yenemez mesela. Zoro'nun kaptanı Shanks'ı yenemez daha çünkü. Zoro size göre Roger falan görecek ama Sanji amiral kalacak. Bu mümkün değil.
Seri sonunda Sanji ile Zoro arasında net fark olur ama siz dağlar denizler bekliyorsunuz.