Hahah ama öyle bir şey var Rengi farklıydı harbiden. Diyorum ya Mihawk ve Shanks üzerinde gizem çokBunlara sonra cevap veririm de Mihawk'ın kart rengi farklı, o korsan değil olayına gelmek istiyorum ben
Hahah ama öyle bir şey var Rengi farklıydı harbiden. Diyorum ya Mihawk ve Shanks üzerinde gizem çokBunlara sonra cevap veririm de Mihawk'ın kart rengi farklı, o korsan değil olayına gelmek istiyorum ben
Valla öyleyse şunlara bir bak derim:Hahah ama öyle bir şey var Rengi farklıydı harbiden. Diyorum ya Mihawk ve Shanks üzerinde gizem çok
Şurada hatalısın. Mihawk rakibinin gücünü biliyor. Arasındaki güç farkını da biliyor. Ama bunu GÖZLERİ ile bizzat görmek istediği için saldırıyor. Sen olayı anlamamışsın yav.Kılıç becerilerini geliştirmek için yapılan düello/antrenman/dövüş(adını ne koyarsan koy) acımasız/sonuna kadar çetin bir mücadele içinde olamaz mı? Aha daha bugün Beşiktaşlı iki futbolcunun antrenmanda kavga ettiğini öğrendim. Adamlar acımasızca antrenman yapıyor bak.
Valla OP dünyasına baktığımızda kimin hakisi ile nam salmış olduğunu ikimiz de biliyoruz. Shanks'in açılışı bile haki ileylen Mihawk'ınki kılıç ile. Mihawk sözde gözlem haki kullanıcısı ama daha yonkou düzeyi ile kendi arasındaki farkı göremiyor Databook'a göre yol alırsak Shanks'im Mihawk'tan artısı kossssssskoca bir h.hakisi de var tabi
Yav zaten mangaka Shanks'i en güçlü dört korsandan biri yapmış. Mihawk istediği kadar çabalasın.
Arkadaş yanlış hatırlıyor. Rengi değil, logosunda korsanlık bir şey yok. Direkt denizci logosu var Mihawkta. Daha doğrusu dünya hükümeti logosu.Valla öyleyse şunlara bir bak derim:
Mihawk'ın kartı:
(Boa Hancok'un kardeşleri) Boa Sandersonia:
Boa Marigold:
Croco'nun elemanı Mr3:
Bana benzer gibi geldiler ama...
Bunları görmemiştim bak ilginç O zaman diğerleri neden farklı acaba. Ama logo da dünya hükümeti var diye söylüyorlardı bir de sanki. Mihawk’ın tek tabanca olması ve bir krallığı falan sömümemesi gibi bir çok şey var zaten. Onlarda yeter. Bende bunları yazdım sanaValla öyleyse şunlara bir bak derim:
Mihawk'ın kartı:
(Boa Hancok'un kardeşleri) Boa Sandersonia:
Boa Marigold:
Croco'nun elemanı Mr3:
Bana benzer gibi geldiler ama...
Aradaki fark Jozu kadardı ama bunu hem görmek, hem de cümle aleme göstermek için yaptı diyorsun yani Neyse hacılar ben yatıyorum. Sonra konuşuruz.Şurada hatalısın. Mihawk rakibinin gücünü biliyor. Arasındaki güç farkını da biliyor. Ama bunu GÖZLERİ ile bizzat görmek istediği için saldırıyor. Sen olayı anlamamışsın yav.
Yav baştan söylesenize, biz de ona göre hazırlanıp tezlerinizi çürütürdük. Neyse başka bahara artık. Son zamanlardaki maksimum Mihawk zamanımı yaşadım. Bir daha ne zaman canım Mihawk araştırmak isterse bakarım.Arkadaş yanlış hatırlıyor. Rengi değil, logosunda korsanlık bir şey yok. Direkt denizci logosu var Mihawkta.
Aradaki fark jozu kadar değil. Jozu o saldırıyı durdurdu diye Mihawkın limiti o değil. Mr1 de durdurdu ama sonra tek yedi. Ne yapacaktı Mihawk, jozuyu mu kovalayacaktıAradaki fark Jozu kadardı ama bunu hem görmek, hem de cümle aleme göstermek için yaptı diyorsun yani Neyse hacılar ben yatıyorum. Sonra konuşuruz.
Yav baştan söylesenize, biz de ona göre hazırlanıp tezlerinizi çürütürdük. Neyse başka bahara artık. Son zamanlardaki maksimum Mihawk zamanımı yaşadım. Bir daha ne zaman canım Mihawk araştırmak isterse bakarım.
Cancağızım biz sizin için en iyi şekilde hazırlanıyoruz, en azından ben. Rakibime her zaman saygı duyarım. Arada sırada unutkanlıklarımız olsa... Sebebine gelirsek; belki bölge sebebi olabilir ya da geçmişlerindeki durumlar olabilir ya da vardır bir şeyler.Bunları görmemiştim bak ilginç O zaman diğerleri neden farklı acaba. Ama logo da dünya hükümeti var diye söylüyorlardı bir de sanki. Mihawk’ın tek tabanca olması ve bir krallığı falan sömümemesi gibi bir çok şey var zaten. Onlarda yeter. Bende bunları yazdım sana
Tamam canım iyi gecelerCancağızım biz sizin için en iyi şekilde hazırlanıyoruz, en azından ben. Rakibime her zaman saygı duyarım. Arada sırada unutkanlıklarımız olsa... Sebebine gelirsek; belki bölge sebebi olabilir ya da geçmişlerindeki durumlar olabilir ya da vardır bir şeyler.
Neyse ciddi ciddi Mihawk tartışasım yok aslında. Şu renk olayını atmak için girmiştim Ben yatıyorum. Konuşuruz sonra.