Şimdi Mihawk-Shanks buluşmasında Shanks ''Bana meydan okumaya mı geldin'' diyor. Acaba vakti zamanında da meydan okuyan Mihawk'mıydı?
En az yonko seviyesi olduğunu söylesek daha doğru olur.Bu adam shankse meydan okuyabiliyorsa mihawk yonko seviyesi diyebilirmiyiz arkadaşlar ne diyorsunuz
Mihawk > ShanksBu adam shankse meydan okuyabiliyorsa mihawk yonko seviyesi diyebilirmiyiz arkadaşlar ne diyorsunuz
Mihawk en güçlü olarak oraya geliyor. Ne diye meydan okusun? Zamanında ise 2si düello ederek kılıç yeteneklerini geliştirmiş. Birbirleri ile kapışıp durmuşlar. Tek taraflı bir talepten dolayı gelen bir dövüş değil bu. Bilerek isteyerek sistemli ve kendilerini kılıçta geliştirerek devam etmişler. En sonunda shanks top class bir kılıç ustası olmuş. Mihawk ise 1 numara. Kol kaybedilince de düello bitmiş. Shanks orada meydan okumaya mı geldin demiyor zaten. Düello etmeye mi geldin diyor. Meydan okumak farklı bir şey. Kelleni almaya geldim gibi bir anlam içerebilir.Şimdi Mihawk-Shanks buluşmasında Shanks ''Bana meydan okumaya mı geldin'' diyor. Acaba vakti zamanında da meydan okuyan Mihawk'mıydı?
Burası Korsanfan galakside ki en güçlü kişide desen, evet derler.Bu adam shankse meydan okuyabiliyorsa mihawk yonko seviyesi diyebilirmiyiz arkadaşlar ne diyorsunuz
+1Mihawk > Shanks
kaybetmediŞu kara kılıç mevzusu düşündürüyor beni. B. Hakide Mihawk>Shanks olabilir. Fakat hem gözlem de hem de b. hakide Katakuri Luffy'den üstünken kaybetti. Bu olayda buna benzer bir şey çıkabilir.