Senin kankaları da biliyoruz.Kankasi ne ki bu da bir şey olsun.Boşbeleş kardeşler gibiler işte.
Senin kankaları da biliyoruz.Kankasi ne ki bu da bir şey olsun.Boşbeleş kardeşler gibiler işte.
Son fırsatların bunlar iyi kullan, sonra asıl haline apartman çocukluğuna döneceksin. Ulan ben nasıl kaçırmışım bunu ya ahahaha. Çok güzel iddia olmuş tebriklerKankasi ne ki bu da bir şey olsun.Boşbeleş kardeşler gibiler işte.
Korkmuşsundur.Gorosei abilerin olmadan bir hiçsin.Son fırsatların bunlar iyi kullan, sonra asıl haline apartman çocukluğuna döneceksin. Ulan ben nasıl kaçırmışım bunu ya ahahaha. Çok güzel iddia olmuş tebrikler
Sınav senemdi, R anca sana yakışır biz de yok öyle şeyler.Korkmuşsundur.Gorosei abilerin olmadan bir hiçsin.
Bizde R yok.Hüküket köpeği miyiz ki R yapalım ?Sınav senemdi, R anca sana yakışır biz de yok öyle şeyler.
Hortlatma şu konuyu.Zoro slash ile ejderha Kaido'yu kesecek. Kınlar bir ağızdan Taka no Me diyecek. Ancak böyle kurtarır. Yoksa kaybettik.
Sen de mi kaybediyorsunHortlatma şu konuyu.
Ne yazık ki. O dönemler reklam malzemesi olduğunu düşünmüyordum.Sen de mi kaybediyorsun
Ben Bıçak Shanks > Yoru Mihawk yazacağım galiba. Sen?Ne yazık ki. O dönemler reklam malzemesi olduğunu düşünmüyordum.