Keşke mesajların tarihlerini de atsaydın, biri 10 yıllık diğeri bir kaç aylık mesaj. Nereden bilebilirdik Wano'nun böyle gudubet bir yer olacağını.
Keşke mesajların tarihlerini de atsaydın, biri 10 yıllık diğeri bir kaç aylık mesaj. Nereden bilebilirdik Wano'nun böyle gudubet bir yer olacağını.
Sen yoktun o zaman çaylakKeşke vaktinde bu iddiaya katılsaydım.
İşte keşke olsaydım.Sen yoktun o zaman çaylak
Hala katılabilirsin, Wano bitmedi daha.İşte keşke olsaydım.
Tamam. Ben gitti demek istiyorum.Hala katılabilirsin, Wano bitmedi daha.
Daha önce dediğim gibi aslında iddia bitti ama bir umut belki Wano dışına çıkan biri ile ilgili bir muhabbet döner de belki bir şeyler olur .Wano'nun en güçlü kılıç ustasını dışarıda yenmiş olsa da kurtulacaktık ama bu gidişle iş yaş.Kınlar çok dağınıktı, Wano'nun şu hali sirk. İzo'yla vs attı falan desen İzo'nun en güçlü olması ihtimali çok düşük. Bu iddia bitti artık.
Ben bu soruya cevap alamadım.Herkes adaya geliyor falan filan muhabbetleri dönerken sorayım. Diyelim Mihawk adaya geldi ve kılıç ustalarına şeklini yaptıp), olmaz ya oldu diyelim. Şimdi yapmış olması sayılır mı? Önceden belirleyelim de ne olur ne olmaz.
İddia koy gitti gitmediyi her konuda dersin.Gitti deyince yenilmiş mi olacak?
Gittiye oy verdim. Yenip yenmemesi benim için çok önemli değil.İddia koy gitti gitmediyi her konuda dersin.