Animeye göre Şanks'ın da çift kolu var, animeyi kaale mi alıyorsunAnimeyi izlemedin sanırım
Luffy bir tane daha vursa gidiciydin
Ben vururum toprak, siz vurursunuz dikiş atarlar, ben rahatımSeninki de dayak yiyecek merak etme.
Animeye göre Şanks'ın da çift kolu var, animeyi kaale mi alıyorsunAnimeyi izlemedin sanırım
Luffy bir tane daha vursa gidiciydin
Ben vururum toprak, siz vurursunuz dikiş atarlar, ben rahatımSeninki de dayak yiyecek merak etme.
Mihawk’ın benden çekeceği var.Usopp reisin burnunun kılısın demek.
Forum böyle fan görmedi be!
Geberip gidecek zaten yakındır. O gün forum üye sayısında hatrı sayılır bir azalma olabilir.Mihawk’ın benden çekeceği var.
Bakıcaz... Kime toprak atacaklar sonda.Animeye göre Şanks'ın da çift kolu var, animeyi kaale mi alıyorsun
Ben vururum toprak, siz vurursunuz dikiş atarlar, ben rahatım
Puıhhahahahah adama bak yazarın kalemine değilde kendi hayal dünyasına göre yorumlayacak Mihawk'ın Wano'ya gitmediği ortaya çıkarsa. Pes cidden bi insan bu kadar da düşürmez kendini xdOda'nın eksikliği olur. Mihawk'ın prestijine zarar vermez.
BakalımBakıcaz... Kime toprak atacaklar sonda.
Hemen söyleyeyimİlk 20 sayfaya bakayım dedim iyi güldüm yav.
Arkadaşlar bir kez daha yorumlar mısınız şu mesajlarınızı.
İki üç milyar gibi bir ödül bekliyorum.Sen ne diyorsun Mihawk'ın ödülüne merak ettim?
Şenks'ten üstün olduğunu düşünecek olursak, 4 milyar net.İki üç milyar gibi bir ödül bekliyorum.
Ödülün güce göre verileceğini düşünmüyorum, bu yüzden iki üç milyar diyorum.Şenks'ten üstün olduğunu düşünecek olursak, 4 milyar net.