Karmaşık bir şey yazmıyorum bak.Linlinin açıkça wb yi kendisinden yukarda gördüğünü var sayarsak evet. Yonkouların çatıştığını da biliyoruz. En güçlü korsanların yonkoular olduğunu da biliyoruz.
Mihawka bakıyoruz. Vistayla savaşmamış, e wanoya da gitmesine gerek yok diyorsun. Kim kaldı geriye?
Ben sana diyorum ki. Wano mihawktan önce de vardı sonradan da olmaya devam edecek. Bu adam oraya gitmeden ünvanı nasıl alıyor?Karmaşık bir şey yazmıyorum bak.
Mihawk en iyiyse Wano'ya gitmesine gerek yok zira en iyi başkasının ayağına gitmez. En iyi olmak isteyen en iyinin ayağına gider. Bak Zoro'ya.. Fellik Fellik Mihawk'ı arıyordu seri başında. Mangaka da dediğimi tasdiklercesine bir olay çizmiş zamanında.
Mihawk, zamanında en iyi değilse Wano'ya gitmeliydi diyorum.
He yine ben şartları zorlarım, en iyi olan adamın en iyi olduğunu kanıtlama zorunluluğu vardır ve herkesle dövüşmesi gerekir diye düşünürüm diyorsan sana kolay gelsin.
Odeni wano dışında yenerek.Ben sana diyorum ki. Wano mihawktan önce de vardı sonradan da olmaya devam edecek. Bu adam oraya gitmeden ünvanı nasıl alıyor?
Odenin en güçlü olduğuna dahi bir ibare yok.Odeni wano dışında yenerek.
Mihawkın wanoya gitmediğine dair bir ibare yok. Gitmediyse ve oden en güçlü wanolu ise onu dışarda yenmiş olabilir diyoruz. Bu kadar basit.Odenin en güçlü olduğuna dahi bir ibare yok.
Mihawk herkesle kapışarakmı aldı ödülü ?Shanksla olan düellolarıyla değil mi?Odeni wano dışında yenerek.
Ben var demedim ki? Adam wanoya gitmesine gerek yok dedi. Daha konuyu anlamamışsın sen.Mihawkın wanoya gitmediğine dair bir ibare yok.
Shanks kolunu kaybedince düellolar bitiyor. Bir süre sonra da en iyi oluyor. Nasıl olduğu en son kimi geçtiği bilinmiyor.Ğ
Mihawk herkesle kapışarakmı aldı ödülü ?Shanksla olan düellolarıyla değil mi?
Olmuş şeylerin ibaresi olur.Mihawkın wanoya gitmediğine dair bir ibare yok.