Hahah adil.2000'li olmaman
Hahah adil.2000'li olmaman
Dönek Theon olur o zaman. Onu sevdiğini sanmıyorum.Önermem. Victarion kadar Euron'u da severim
O olur bakDönek Theon olur o zaman. Onu sevdiğini sanmıyorum.
Konuyu okuduk hocam. + fazladan iddia yazdım. İnsanlara sürekli aşağılayıcı, kibirli mesajlarla cevap vermekten ne zaman vaz geçeceksin? Her şeye yazık, saçma, aptalca, ne içtin, git baştan manga oku demekten başka cevap verme argümanın yok mu? Yazık.. Demek ki yok.Konu başlığını okuyup geçmeseydin keşke. Yazık.
Bunlar böyle delikanlı işte...........Konuyu okuduk hocam. + fazladan iddia yazdım. İnsanlara sürekli aşağılayıcı, kibirli mesajlarla cevap vermekten ne zaman vaz geçeceksin? Her şeye yazık, saçma, aptalca, ne içtin, git baştan manga oku demekten başka cevap verme argümanın yok mu? Yazık.. Demek ki yok.
Adam her mesajı öyle ya. Herşeye bir ukala cevap veriyor. Yav ben 1 aydır üyeyim şuraya hiç kimseye kırıcı olmamak için utanıyorum öyle yazmaya. Yemin ederim bunların cevaplarını okurken benim yüzüm kızarıyor.Bunlar böyle delikanlı işte...........
Bu dediklerini göstersene nerde demişim merak ettim.Konuyu okuduk hocam. + fazladan iddia yazdım. İnsanlara sürekli aşağılayıcı, kibirli mesajlarla cevap vermekten ne zaman vaz geçeceksin? Her şeye yazık, saçma, aptalca, ne içtin, git baştan manga oku demekten başka cevap verme argümanın yok mu? Yazık.. Demek ki yok.
@Erkan12 konuyu okumuşum ki o argümana da iddialarım arasında cevap vermişim değil mi? Diğer iddiaları kendim ekledim. Ekleyemezsiniz diye bir kural mı var yahu.
Bunlar böyle delikanlı işte...........
Bu konu iddia konusu. Ortaya koyacak bir iddianız yoksa, tartışma veya çıkarım yapmayın.
Ne yapayım tek tek senin mesajlarını mı arayayım? Başka da işim yoktu. Hafızamda sen böyle kaldıysan böylesindir. Artık engelleyeyim de senin aşağılayıcı mesajlarını okuyup da utanmayayım. Zira senin utanacağın yok.Bu dediklerini göstersene nerde demişim merak ettim.
Konuyu saptırmışsın bunun üzerinden ne argümanım olacak? Konu dışı yaptığına dahil manga sayfası mı bulayım shfjşlasdhfj
HoşçakalınNe yapayım tek tek senin mesajlarını mı arayayım? Başka da işim yoktu. Hafızamda sen böyle kaldıysan böylesindir. Artık engelleyeyim de senin aşağılayıcı mesajlarını okuyup da utanmayayım. Zira senin utanacağın yok.
İyi forumlar.