Ne manası kaldı o zaman?Gitti diyeyim madem öyle. İddiam yok ama bu sefer. :/
Ne manası kaldı o zaman?Gitti diyeyim madem öyle. İddiam yok ama bu sefer. :/
Haksız rekabet oluyor hep kazanıyorum ama xd Buna da peki öyleyse. Kaybedersem 2 haftalığına ağır Zoro fanlığı yapayım bari. :/Ne manası kaldı o zaman?
Gitmedi diyorum ben de, iddiaya girelimHaksız rekabet oluyor hep kazanıyorum ama xd Buna da peki öyleyse. Kaybedersem 2 haftalığına ağır Zoro fanlığı yapayım bari. :/
Emin misin bak hep zararlı çıkıyorsun bu işlerden.Gitmedi diyorum ben de, iddiaya girelim
Belki de zararlı çıkmak istiyorumdurEmin misin bak hep zararlı çıkıyorsun bu işlerden.
Ağır Zoro fanlığı yaparken o işi de hallederim artık. Sen kaybedersen tekrardan Luffy tarikatına gireceksin 2 haftalığına. Anlaştık mı?Belki de zararlı çıkmak istiyorumdur
Eğer kaybedersen Luffy'nin kucaklanma ve kaçma olaylarını gündemde tutacaksın iki hafta boyunca
TamamdırAğır Zoro fanlığı yaparken o işi de hallederim artık. Sen kaybedersen tekrardan Luffy tarikatına gireceksin 2 haftalığına. Anlaştık mı?
Sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.Tamamdır
Reis'i övmeyi özledim zaten
Öyle. Ama karşı tarafta olmaya gerek yok, sadece kaybedince kullanılacak avatarı belirlemek için bu kez. Sen de oy ver, kaybedersek avatarın ve parantez için benden. Benimki de senden.Çok bariz değil mi?