Gidip oradaki en iyi kılıççının Denjiro olduğunu görünce kahrından shichibukai olmuştur.Gitse çaptan düşer bu kadar ödül alamazdı öyle bir yerdir ırgat diyarı
Gidip oradaki en iyi kılıççının Denjiro olduğunu görünce kahrından shichibukai olmuştur.Gitse çaptan düşer bu kadar ödül alamazdı öyle bir yerdir ırgat diyarı
Keşke öyle olsaydı...Gidip oradaki en iyi kılıççının Denjiro olduğunu görünce kahrından shichibukai olmuştur.
Benim dışımda ceAsını çeken yok... Sürelerin yarıya düşürülmesini talep ediyorum.Zaman belirtmemişim. Kabul ediyorum iddianı.
Bu avatar sana şaka gibi mi geliyor?Benim dışımda ceAsını çeken yok... Sürelerin yarıya düşürülmesini talep ediyorum.
10 numara avatar, benim avatar+fanlık... Sadece avatar olsa aman dilemezdim.Bu avatar sana şaka gibi mi geliyor?
Seviye konusunda bahse girenler de dansöz oluyor, takılma.Seviye konusunda iddia başlığı olmayıp, bunda olması haksızlık.
Raizo'nun tipi gibi bir arctı. Hep böyle hatırlayacağım.Lanet gelsin ne kadar iğrenç bir arc oldu böyle.
Ayıb.adamlar ceza diye mızıklıyor ya şaka gibi
Kimin fanısın şimdi?10 numara avatar, benim avatar+fanlık... Sadece avatar olsa aman dilemezdim.
Mihawk reis hazretlerinin fanıyız.Kimin fanısın şimdi?