Evet o. Güle oynaya tokatlayacak senin emcükçüyü
Evet o. Güle oynaya tokatlayacak senin emcükçüyü
Wano sonunda herkes tayfaya sarılmaya gittiğinde, Zoro Mihawk'tan bahsedecek. Sonra şaşırma efektleri vs. Mihawk'ın zamanında adadaki herkesi tokatladığını öğreniriz.
Ben iddiaya girmedim.Şelaleyi geçememiş olabilir Mihawk’a yüklenmemek lazım iyi yüzücülük şart koca tayfa geçemedi şelaleyi.Wano henüz bitmedi her şey olabilir.Post-Wano dönemine gireriz 2-3 bölüme.
@RedTeroR @Millennium Wizard siz ne dediniz ?
Bu Reyli'ye yazar.Ben iddiaya girmedim.Şelaleyi geçememiş olabilir Mihawk’a yüklenmemek lazım iyi yüzücülük şart koca tayfa geçemedi şelaleyi.
İşin geyiği normalde geçer dünyanın en güçlüleri orayı ama karşı tarafta da aynı kişiler olunca şelale dezavantaj oluyor meyve de kullanamazsın.King bırak tek adamı bir vurup koca gemiyi düşürüyor bekçi dikse samuraylar gayet güzel korumuşlardır.Bu Reyli'ye yazar.
Ula duyan da Wano'ya kadar gelmiş de şelale yüzünden kapıdan geri dönmüş sanırİşin geyiği normalde geçer dünyanın en güçlüleri orayı ama karşı tarafta da aynı kişiler olunca şelale dezavantaj oluyor meyve de kullanamazsın.King bırak tek adamı bir vurup koca gemiyi düşürüyor bekçi dikse samuraylar gayet güzel korumuşlardır.
3 tane kın dikseler oraya Mihawk yada başka biri daha güçlü olmasına rağmen şelale dezavantajından geçirmezler.Mom tayfasıyla geçemedi işte bir tek King bile yeterli oldu.Girmesinler diye ayar çekmiş Oda.Ula duyan da Wano'ya kadar gelmiş de şelale yüzünden kapıdan geri dönmüş sanır
Sıleş atıp yeni yol açarak bütün şelaleyi boşaltır bence.3 tane kın dikseler oraya Mihawk yada başka biri daha güçlü olmasına rağmen şelale dezavantajından geçirmezler.Mom tayfasıyla geçemedi işte bir tek King bile yeterli oldu.Girmesinler diye ayar çekmiş Oda.