Linlin diğerlerinden güçsüz değil be reisYonkou'lardan BM'yi alır. Amirallerden Akainu hariç hepsini alır.
Linlin diğerlerinden güçsüz değil be reisYonkou'lardan BM'yi alır. Amirallerden Akainu hariç hepsini alır.
Shanks'ın kapatmadıklarını sayalım bence işimiz kolaylaşırShanks kral hakisini kapatmistir.
Gücünün %99'unu kapatmistirShanks'ın kapatmadıklarını sayalım bence işimiz kolaylaşır
Arkadaş olduklarını düşünürsek birbirlerine zarar vermemek adına bence de böyle düello yapmış olabilirler.Kesinlikle, hatta bak şu şekilde dövüşmüşlerdir.
İşte şimdi konuşmaya başladıkGücünün %99'unu kapatmistir
Kalan %1'lik kılıç ustalığını açmıştır
Aynen öyle.Arkadaş olduklarını düşünürsek birbirlerine zarar vermemek adına bence de böyle düello yapmış olabilirler.
Fiziksel gücünü de balığa kol verdiği seviyeye indirmiş.Şanks hakisini kapatmış diyollar.
Yorumun ciddi mi anlamadim ama,En guclu Kilic ustasi bir kilic ustasini yenemiyorsa "En guclu Kilic Ustasi" unvani neden Mihawk'ta halen?Shiryuu'u yenme şansı bile yok.
Zoro, Mihawk'ı yenerek en iyi kılıç ustası olamaz artık. Temizinden harcayacaklar Mihawk'ı.Yorumun ciddi mi anlamadim ama,Kilic ustasi bir kilic ustasini yenemiyorsa o "En guclu Kilic Ustasi" unvani neden Mihawk'ta halen?
Tahminimce shiriyuu sonu olacaktır mihawkınYorumun ciddi mi anlamadim ama,En guclu Kilic ustasi bir kilic ustasini yenemiyorsa "En guclu Kilic Ustasi" unvani neden Mihawk'ta halen?