Big Mom'ın yediği yıldırımı yese ne olurdu acaba? Ya da Mihawk, Kong Gunı koluyla geçtim kılıcıyla o şekilde karşılayabilir mi? Düşündür müyor değil.Mihawk'ın Bigmomu yeneceğini düşünmek, bilemedim. Bu kadın nereden tutarsan tut Mihawk'ı alır
Neresi sıkıntılı anlamadım.Bu nasıl bir matematiktir
Birden fazla oy verilmiş. Yüzdeleri toplarsan kaç yüz yapıyor?Neresi sıkıntılı anlamadım.
%10 zaten Mihawk Kaido'yu alır demiş.
Kaido seçeneğini seçmeyen %90'a 2 seçenek kalıyor.
Benim bu sitenin çok seçimli anket sisteminden anladığım şey:Birden fazla oy verilmiş. Yüzdeleri toplarsan kaç yüz yapıyor?
Kaido 12 oy almış toplan kullanılan oy sayısı 596. Bu da yaklaşık yüzde 2'ye tekabül ediyor. Fakat Kaido'nun yüzdesi 8.8 olduğuna göre toplam 136 kişi oy vermiş.Benim bu sitenin çok seçimli anket sisteminden anladığım şey:
Kaido işaretlemeden başka bir seçenek işaretlendiğinde o oy Kaido'nun zıttına gidiyor. Matematikteki olay ve olayın tümleyeninin 1 etmesi gibi bence.
Siteyi çok yakından bilmediğim için yanlış da anlamış olabilirim.
anket tarzına göre yüzde dağılımının anlamları değişiyor. bunda birden fazla oy kullanabiliyorsun. yani, oylayanların yüzde 90ı "mihawk kaido yu dövemez" diyor.Benim bu sitenin çok seçimli anket sisteminden anladığım şey:
Kaido işaretlemeden başka bir seçenek işaretlendiğinde o oy Kaido'nun zıttına gidiyor. Matematikteki olay ve olayın tümleyeninin 1 etmesi gibi bence.
Siteyi çok yakından bilmediğim için yanlış da anlamış olabilirim.
12+17+27+13+36+55+65+81+81+95+46+43+25 = 596.Kaido 12 oy almış toplan kullanılan oy sayısı 596. Bu da yaklaşık yüzde 2'ye tekabül ediyor. Fakat Kaido'nun yüzdesi 8.8 olduğuna göre toplam 136 kişi oy vermiş.