Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Mihawk Hangi Karakterleri İndirebilir?

Mihawk Hangi Karakterleri Yenebilir ?

• Kullanılan toplam oy
    114
Mihawk amiral ayarı çıkarmı çıkar gideri var ama mihawkin yonkou seviyesi olma ihtimali yok.Sadece mihawkta değil.Ray ossan bile gençliğinde yonkou seviyesi değildir eminim.Yonkou ne demek abi yonkou ya.

Mihawk ve Zoro fanlığı evrensel ve gavurlar bu op yorumlama konusunda o kadar da iyi değil.Diğer konuları veya yutupta yorumları gezerken görebilirsin pek düzgün ve tutarlı yorumlar yok.

Zoro vs Fuji'nin ciddi tartışıldığı da olmuştu mesela dressrosa zamanları. Böyle çok örnek var sırf kılıç kullanan karakter açısından da değil.
Diyosun

Hele bi teke tekte eşit şartlar altında yensin deriz tabii niye demeyelim ? Teach zaten WB'nin dark versiyonu.Seri sonunda genç WB ayarı olma ihtimali epey kuvvetli.O zaman Shiryu'nun da amiral seviyesine çıkma ihtimali var.Yonko neyse de amiral diyenlerin neyine karşı çıktın bu kadar ?
Amirale o kadar karşı çıkmadım.Eh olabilir mi belki ama Zor.Ben zoronun seri sonunda amiral civarı olacağını düşünüyorum,belki bi tık yukarda.Ne shiryuu ne mihawk amiral alabilecek kuvvette değil bana göre.Aksini diyenlere pek laf etmem ama şuradaki oylara bakarmısın .kaidoya forumun%10 u vermiş nerdeyse.yani forumda 10 kişiden biri mihawkın evrendeki en güçlü kişi olduğunu savunuyor da denilebilir:S

Amirale o kadar karşı çıkmadım.Eh olabilir mi belki ama Zor.Ben zoronun seri sonunda amiral civarı olacağını düşünüyorum,belki bi tık yukarda.Ne shiryuu ne mihawk amiral alabilecek kuvvette değil bana göre.Aksini diyenlere pek laf etmem ama şuradaki oylara bakarmısın .kaidoya forumun%10 u vermiş nerdeyse.yani forumda 10 kişiden biri mihawkın evrendeki en güçlü kişi olduğunu savunuyor da denilebilir:S
O 10 kişiye bakma sen.O 10 kişiden gerçekten Kaido'yu alıcağını düşünen 2-3 kişidir diğerleri troll.O 2-3 kişininde kendi bileceği iştir bir şey diyemem ama benim dediğim gibi karşı çıktığım amiral ayarı görülmesine karşı çıkmandı.Adam tayfanın en güçlü 2. kişisi ve nihai hedefi Luffy gibi özgürlük ya da Sanji gibi All Blue değil.Adamın tek derdi güç.Nihai hedefinin de amiral etmeyeceğini düşünmek mantıklı gelmiyor bana.Bu arada bende Zoro'nun zirve halinde yonko ayarı olucağını düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık