Perona muhtemelen Moria’yı bulmaya çalışırken Karasakal’a tutsak falan düşecektir. O yüzden öyle dedim.Perona'ya noldu ki, Moria'nın peşinden mi gitmişti?
Mihawk göndermişti diye hatırlıyorum.
Perona muhtemelen Moria’yı bulmaya çalışırken Karasakal’a tutsak falan düşecektir. O yüzden öyle dedim.Perona'ya noldu ki, Moria'nın peşinden mi gitmişti?
Mihawk göndermişti diye hatırlıyorum.
Bir ara haki ile kol olușturabileceği hakkında bir teori vardı. Kral hakiye bağlanarak bu olayı yapabilirler aslında. Kral haki de bilmediğimiz bir çok șeyi yeni yeni görüyoruz. Shanks de böyle bir durum olsa çok da sürpriz olmaz açıkcası benim için. Zaten seride kral haki denilince direk akla Shanks geliyordu. Böyle bir fark koyabilir. Kaybettigi uzuvlarını haki ile șekillendirse fena olmaz. Aokiji bacağının kaybını meyvesiyle kapatıyordu. Shanks de bu açığını hakisi ile kapatabilir.Önceki mesajı şaka amaçlı yazmıştım ama tek kol muhabbeti nasıl bağlanacak merak ediyorum. Luffy ya da Zoro'nun tek kolunu kaybettiğini düşünüyorum da, çok büyük güç kaybı olur. Tek kol, 2 kol etmez hiç bir zaman. Hele birde Yonkou için. Oda bile kara kara düşünüyordur bu olayı. Dram yapacağım diye kolundan etti adamı. Haki konusunda Shanks'a baya bonkör davranacak, bakışlarıyla dağı taşı yarmasını bekliyorum.