Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Meyveyi Kim Yemeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca bu bedeni farklı işte o lastik bu karanlık patlama varsa bunlar patlamaz falanda saçma geliyor. Sonuç olarak tüm logialar arklı o zaman Crocoda patlamaz adam kum yada Kizaru patlamaz oda ışık. oda Luffye yedirme gibi bir hata yapmaz. Luffy meyveyi yediği an bizim eski mal Luffy olmaktan çıkar. Başa bir karakter olur bunun yanında meyve WB korsanları tarafından alınıp Acenin mezarına koyulur.

Bir şeytan meyvesi All Blue hayaline niye engel olsun ki yahu? Bu düşünce kimden çıktı böyle? All Blue'ya gitmek istemesinin tek sebebi oradaki geniş balık ve bitki habitatından faydalanıp muhteşem yemekler yapmak. Yüzmek için istemiyor ki adam.

şu meyveyi sanjiye yakıştırmayan tek ben miyim ? Adam serideki silah ya da meyve kullanmadan dövüşebilen bir kaç kişiden biri.Neden bunu değiştirmek istesin ki oda ? Ayrıca sanji tekmeye dayalı dövüşen birisi Ama Ace tüm saldırıları eliyle yapıyordu bu da bir eksi sanjinin meyveyi yememesi için.All Blue hayalini saymıyorum bile.
katılmıyorum ace meyveyi eliyle kullanıyor diye o meyve elle kullanılan bir meyve olmuyor Sanjinin hayaline gelirsek hayali 4 denizdeki bütün balıkları sadece 1 denizde var olmasıydı burda yüzücem gibi birşey söylediğini hatırlamıyorum eğer girip canlı canlı görmek isterse alternatif seçenekler var sunny deki denizaltı en fazla gemiyi kaplayıp hep birlikte bakarlar ^^

Bence de kimse yememeli. 'Hiken no Ace' abi sonuçta. Başkasının almasını istemem benzer bir lakabı. Tayfadan birisi zaten yemez bana göre, başkası yersede luffy icabına bakar zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık