Boşu boşuna açmamıştım konuyu aslında da Ace Teach'e tek atar diyenler var anlamadım Teach 2.tümen komutanı seviyesiyse nasıl tek atıyor, 2 kat acı aldığı halde tek atamadı.Bilinen bir şeydi bu Shanksı yaralamasını buna bağlıyorlardı
Boşu boşuna açmamıştım konuyu aslında da Ace Teach'e tek atar diyenler var anlamadım Teach 2.tümen komutanı seviyesiyse nasıl tek atıyor, 2 kat acı aldığı halde tek atamadı.Bilinen bir şeydi bu Shanksı yaralamasını buna bağlıyorlardı
Ne saçmalıyorsun Ace eforsuz alır aaa Teach shanks yarmış. Shanks Beyazsakal uyarmış falan hikayeKütüphanede gezerken ne buldum![]()
Wikide böyle birşey geçmiyor bu yüzden doğruluğu kesin değil.Kütüphanede gezerken ne buldum![]()
Nasıl geçmiyor. Geçiyor dikkatli oku benceWikide böyle birşey geçmiyor bu yüzden doğruluğu kesin değil.
Aynen öyleBoşu boşuna açmamıştım konuyu aslında da Ace Teach'e tek atar diyenler var anlamadım Teach 2.tümen komutanı seviyesiyse nasıl tek atıyor, 2 kat acı aldığı halde tek atamadı.
Ace once stated that Blackbeard could have been a commander when he was recommended for the position, thereby proving that his strength was equivalent with any of the other commanders, which is extremely notable, as he had not yet eaten a Devil Fruit.[40]Wikide böyle birşey geçmiyor bu yüzden doğruluğu kesin değil.
Yami Teach'i şuanki Luffy bile alamayabilir. Çar çok gömülüyor bence.Ace alır almasına da bana asıl garip gelen şey Teach'in meyvesiz Ace'i alacağını düşünenlerin, Yami Teach'in 1.komutan etmeyeceğini düşünmeleri.
Yami çok büyük bir güç. Ace'i alan kişi zaten çok rahat 2.komutan edebilmeli. Üstüne Yami gelince rahatindan 1.komutan edebilir o mantıkla.
Bu vs ye gelirsek Ace katliam yapar. Sadece Teach değil, tayfasını da katleder.
Wikide böyle birşey geçmiyor bu yüzden doğruluğu kesin değil.