Chibi Şeytan 6 Kas 2020 #801 Densetsu no Samurai dedi ki: Ne bu Two Piiis mi ? Genişletmek için tıkla ... Yok Zoro x 3/2
Kuzan 6 Kas 2020 #802 Mesele meyve de değil, Luffy'nin dehşet bir biçimde kullanması. Demem o ki bu Luffy meyvesiz de bu seviyelere yakın olurdu.
Mesele meyve de değil, Luffy'nin dehşet bir biçimde kullanması. Demem o ki bu Luffy meyvesiz de bu seviyelere yakın olurdu.
Mithyxila 6 Kas 2020 #805 Amiral ve Sağ kol acayip bir şık olmuş. Affedersiniz de devenin nalı yani. Meyvelisine God seviye falan dememiz de gerekiyor mu merak ediyorum.
Amiral ve Sağ kol acayip bir şık olmuş. Affedersiniz de devenin nalı yani. Meyvelisine God seviye falan dememiz de gerekiyor mu merak ediyorum.
Amaterasu 6 Kas 2020 #806 Amiral 35 oy almış bende meyvesiz luffy zoro anketine şaşırıyorum zoro fanları bu kadar ucmamıştır herhalde.
Amiral 35 oy almış bende meyvesiz luffy zoro anketine şaşırıyorum zoro fanları bu kadar ucmamıştır herhalde.
sekar 6 Kas 2020 #807 Bu anket bana Luffy'nin asla bir Garp yada Roger olamayacağı gerçeğini fark ettirdi..
Chibi Şeytan 6 Kas 2020 #810 O 35 kişi Luffynin meyveli olarak bile amirallerin yanından geçemeyeceğinin farkında değil mi?