Kelimelerle ifade edemiyorum artık
@Uchiha Sasuke
Tamamdır doğru anlamışım. Garp olurdu yorumları gereksiz bu durumda. Eyvallah.
Çoğu kişi doğru yolda zaten. Daha sıram gelmedi.@Alpamis bu sahne sana hediyemdir. 550 milyonluk Ace'ten güçlü birinden meyvesiz sopa yiyen bir 2 yıl önceki Luffy.
Sonraki sayfaları da sen atarsın artık.
Savunma anlamında gerçekten büyük katkısı var lastik meyvesinin. Ama ben lastik meyvesi olmayan Luffy'nin bayılana kadar dayak yiyeceğini düşünmüyorum. En azından 2 yıl öncesine kadar kapıştığı bosslar bayıltana kadar dövebilecek kapasiteye sahip değildi. Bi Luccide vardı o potansiyel o da atar gibi.Savunma anlamında kattıkları iki yıl öncesinin G4 üdür.O meyve olmasa bayıltana madar döverlerdi.
Enel tek atardı bence Luffye.Keza Moria o son formu ile ezer geçerdi.Tabi bunlar meyvesini direk çıkartirsak olacak şeyler.Meyvesiz gelse idi dövüş stili değişir belki Moriayı yine yenerdi bir şekilde.Enel yine teklerdi o ayrı.Savunma anlamında gerçekten büyük katkısı var lastik meyvesinin. Ama ben lastik meyvesi olmayan Luffy'nin bayılana kadar dayak yiyeceğini düşünmüyorum. En azından 2 yıl öncesine kadar kapıştığı bosslar bayıltana kadar dövebilecek kapasiteye sahip değildi. Bi Luccide vardı o potansiyel o da atar gibi.
Eneli sayma zaten o farklı bir durum. Luffy lastik meyvesi yemeseydi zaten Enel gibi bir rakiple karşılaşmazdı. Enel dövmekten beter eder öldürür bence.Enel tek atardı bence Luffye.Keza Moria o son formu ile ezer geçerdi.Tabi bunlar meyvesini direk çıkartirsak olacak şeyler.Meyvesiz gelse idi dövüş stili değişir belki Moriayı yine yenerdi bir şekilde.Enel yine teklerdi o ayrı.
He canım tek atardı. Yahu Wiper Zoro dayanıyor da Luffy tek yiyecek.Enel tek atardı bence Luffye.Keza Moria o son formu ile ezer geçerdi.Tabi bunlar meyvesini direk çıkartirsak olacak şeyler.Meyvesiz gelse idi dövüş stili değişir belki Moriayı yine yenerdi bir şekilde.Enel yine teklerdi o ayrı.
Bayıltma konusunda demiştim öyle.Sonuçta teklemek ile eş değer.He canım tek atardı. Yahu Wiper Zoro dayanıyor da Luffy tek yiyecek.
İyi de Wiper bayılmadı kalktı dövüşe devam etti adam. Aslında Wiper Enel'i öldürecek noktaya geldiyse uygun bir kurguyla lastik olmadan da yenebilirdi. Aynı Wiper gibi Kairoseki ile felan dövüşerek tabi. Ama bak uygun kurgu diyorum.Bayıltma konusunda demiştim öyle.Sonuçta teklemek ile eş değer.