3 aşşağı 5 yukarı güncel Sanji olurdu.
Ne ilginç fanlarsınız arkadaş, adam g4 kullanmıyorsa meyve kullanmıyor farzediyorsunuzLuffy'ye koramiral diyenler şu son dövüşe iyi baksınlar. Kata'dan yediği darbelerle 5 koramiral birden ölürdü.
Fark eder mi la? :/ Sana sırf dayanıklılıktan örnek vermişim. Dayanıklık ve irade ile meyvenin alakasını söylersen ben de güleyim.Ne ilginç fanlarsınız arkadaş, adam g4 kullanmıyorsa meyve kullanmıyor farzediyorsunuz
Harbi kafanızı yaşamak isterdim
Meyvesinin lastık olduğunu bilmiyon değil mi şimdi sana onu söyleyecezFark eder mi la? :/ Sana sırf dayanıklılıktan örnek vermişim. Dayanıklık ve irade ile meyvenin alakasını söylersen ben de güleyim.
Unutmuşun hocam sanırım, lastik olması sayesinde fiziksel hasarları epey az alıyor Luffy.Fark eder mi la? :/ Sana sırf dayanıklılıktan örnek vermişim. Dayanıklık ve irade ile meyvenin alakasını söylersen ben de güleyim.
Meyvesinin lastık olduğunu bilmiyon değil mi şimdi sana onu söyleyecez
Tamamdır, Luffy'nin meyvesi lastik, şuan dayanırken lastik olmasının avantajını hem de darbelerden kaçarken lastik olmasının avantajını kullanıyor.
Bana meyvesi sayesinde hakili darbelerin etkisini azaltan tek bir sahne veya söylem gösterirseniz tamam haklısınız diyeyim.(G4-Dof sahnesinin farkında olarak diyorum bunu) Haki gerçek bedene ulaşıp zarar vermek demektir. Haki bile işe yaramıyor demek gibi bir şey sizin söylediğiniz.Unutmuşun hocam sanırım, lastik olması sayesinde fiziksel hasarları epey az alıyor Luffy.
Rakibi Hakili dahi olsa avantaj avantajdır. Farzı misal Doffy yapıştırdı Luffy'ye tekmeyi, Luffy uçtu binaları dele dele yapıştı birine. tekmedeki hasar meyveyi'yi sallamasa bile dış etkenlerden aldığı hasarı asgari alıyor.Bana meyvesi sayesinde hakili darbelerin etkisini azaltan tek bir sahne veya söylem gösterirseniz tamam haklısınız diyeyim. Haki gerçek bedene ulaşıp zarar vermek demektir. Haki bile işe yaramıyor demek gibi bir şey sizin söylediğiniz.