yav sorun olmaz haoshoku varKonuyu açan arkadaş luffy'de başından beri meyve olmasaydı dememiş. Şuanki halindeyken meyvesini kaybettiğini varsayacağız demiş.
ben şu hanki halinden çıkarırsak böyle olur diyorum öbür türlü 2 yıl sonraki zoro yu geçer2 yıl sonraki zoro ile 2 yıl sonraki sanji nin arasında olur
Aynen. Birden fazla seçeneğe de oy veriliyormuş hem amiral hem koramiral hem de shichibukai diyorum hadi bakalım çıkın işin içinden@yyolcu katiliyorum. Basindan alincaksa suanki seviyede olurdu zaten. Sindi alinsa bile saf hakisi sanjiden daha buyuk. Mesela katakuri vs luffyden silahlanma hakileri kapisinca luffynin eli aciyodu. Ayni mantik sanjiyede olur ki sanjinin suana kadar yaptiklarindan birsey gormedik suan sanji çöp. Eger dersen ki sanjinin sakladigi teknikleri vb var bende sana luffynin saf hakiyle bi teknik saklamadigini nerden biliyosun derim. Sonuc olarak simdi meyvesi birden elinden alinsa sanjinin luffyi yenebilecegini sanmiyorum doff sadece bacagiyla sanjinin atesli saldirilarini karsiliyosa luffyde yapabilir.