Benim için problem değil de şimdi forumdan birisi çıkıp demesin yazım yanlışı var bu anket geçersizO an öyle geldi aklıma hatta yanlış yaptığımı düşünüp bakicaktım bir arkadaş geldi düzeltemedim
Benim için problem değil de şimdi forumdan birisi çıkıp demesin yazım yanlışı var bu anket geçersizO an öyle geldi aklıma hatta yanlış yaptığımı düşünüp bakicaktım bir arkadaş geldi düzeltemedim
Garp'ta alan saldırısı mı var?@Daredewill
Hemen vereyim. Pica ters rakip. Alan saldırısı yok, geppo da yok meyvesiz Luffy'de. Yenebileceğini pek sanmıyorum ama Oda çizerse yolunu bulabilir.
Yalnız bu Pica örneği benim savunduğum hiçbir şeyi boşa çıkaramıyor.
Luffy deniz suyunun tadını bilememesi 7 yaşında yanlışıkla meyve yemesinden dolayı. Bunun konu ile alakası yok. Meyve yemiş herkes denizin tadını bilmiyor yüzemiyor. Hala mangaka bunu bildiği için diyor. Yani Mangaka 17 yaşındaki Shanks'e lastiksiz yükselebileceği bir kurgu yapmış. Ama Luffy'e yapamıyor?Demek hecelemeyi öğretmişler sadece luffye.Shanks işin kurdu olarak başlamış.Luffy orman kaçkını daha deniz suyunun tadını bilmeden korsan olmaya kalkan birisi.Hal böyle olunca lastik olmadan alabasta kumlarına gömülürdü.Mangaka bunu bildiği için lastik veriyor ona.Shanks 19 yaşında başlamış olsa bile luffynin o zamanki halinden kat kat güçlü olarak başlamış olabilir.İşte buna temel diyoruz.Temeli sağlam.Garp ormana salıp karargaha giderek altyapı sağlamış olmuyor.Yürümeyi öğretir en fazla.
Boşa demiyorum lastik en iyi 2. paramecia diye.
O kadar değildir inşallah hepimiz anladık sonuçta ne olduğunuBenim için problem değil de şimdi forumdan birisi çıkıp demesin yazım yanlışı var bu anket geçersiz
Garp'taki fiziksel güç kimde var Allah'ını seversen? Durduğu yerden vursa o koca heykel tuzla buz olur zaten. Kaldı ki öyle bir gücü vardır belki de. King punch tarzı mesela.Garp'ta alan saldırısı mı var?
Ben de ondan bahsediyorum. Luffy'den meyveyi çıkarırsan Pica'yı alamaz. Çünkü yeterli gücü yok. Yeterli gücü olsaydı alan saldırısına ihtiyaç duymazdı. Yani G 3'e ihtiyacı olmazdı gibi. İllaki Garp olmasına gerek yok ayrıca. Garp Pica için aşırı fazla kaçar.Garp'taki fiziksel güç kimde var Allah'ını seversen? Durduğu yerden vursa o koca heykel tuzla buz olur zaten. Kaldı ki öyle bir gücü vardır belki de. King punch tarzı mesela.
Denizin tadını bilmiyor derken havasını tatmamış anlamında söyledim.Luffy bir tekne turu bile yapmadan korsan olacağım ben diyen konu hakkında sıfır bilgisi olan birisi.Luffy deniz suyunun tadını bilememesi 7 yaşında yanlışıkla meyve yemesinden dolayı. Bunun konu ile alakası yok. Meyve yemiş herkes denizin tadını bilmiyor yüzemiyor. Hala mangaka bunu bildiği için diyor. Yani Mangaka 17 yaşındaki Shanks'e lastiksiz yükselebileceği bir kurgu yapmış. Ama Luffy'e yapamıyor?
İşte Pica'ya onu yapabilmek için anormal bir fiziksel güç lazım. Eşik değeri gibi. Meyvesi olmasa ben Dof'a bile şans vermem mesela. Dof'un fiziksel gücü az mı peki? Elbette hayır köpek gibi güçlü ama düz tekmeyle Pica'yı devirmek için daha da güçlü olmak gerekiyor. Bu durum Luffy'yi zayıf göstermez.Ben de ondan bahsediyorum. Luffy'den meyveyi çıkarırsan Pica'yı alamaz. Çünkü yeterli gücü yok. Yeterli gücü olsaydı alan saldırısına ihtiyaç duymazdı. Yani G 3'e ihtiyacı olmazdı gibi. İllaki Garp olmasına gerek yok ayrıca. Garp Pica için aşırı fazla kaçar.