Ekstra bir forma neden geçersin, ya rakibini ezmek için ya da onla denk gitmek için. Eline biraz haki basıp düz yumruk atamıyor mu? Normal hızı zayıflara yetmiyor mu? Meyveyi çıksak demek ki baya zayıflıyor, nesine karşı çıkıyorsunuz? Zevk için vites artırıyorsa bilemem. Herkes meyvesini kullanıyor ona bir şey mi dedik? Lufy gatling atmasını değil g2-g3 kullanmasını eleştirdik. Bildiğin meyvesiz zayıf işte yoksa düz yumrukla iş bitirirdi.
Aynen, güçlü olsa normal yumrukla indirirdi herkesi. Zoro da güçsüz mesela, millete normal yumrukla dalmak yerine kılıçla dalıyor. Sanji mesela, bacaklar kollardan güçlü olduğu için bacaklarını kullanıyor niye? Çünkü normal yumrukları kuvvetli değil...
Ben meyvesiz gücü düşmüyor mu dedim? Ne demişim? Yeni dünyadalar normal yumrukla adam indirmek her babayiğidin harcı değil demişim bak yukarda la yazdım. Hatta bak kopyalayayım.
Boş laf la bu G2 ayağa düştü lafı. Adam yeni dünyada lan. Napacak tek mi atacak millete normal yumrukla
BM de ezik mesela. Meyvesi olmasa kimseyi tekleyemez. Judge'ı meyveylr yendi, en güçsüz yonkou.
Cidden sıkıcı ya.