Sanji gifterlardan güçlü.Sen Zoro'yu Sanji'nin dandik tekmesine kafatası veren Luffy mi sandın?
Sanji gifterlardan güçlü.Sen Zoro'yu Sanji'nin dandik tekmesine kafatası veren Luffy mi sandın?
Roger: Kız sokul yanıma hava soğudu üşüme. Soğuğa yiğitlik olmaz.Sence o gece Roger ve Rouge arasında nasıl bir konuşma geçmiştir? Sivaslı karısına çocuk isteme amacını söylemiş midir?
O yüzden GODA diyoruz.Yoktu abi Oda Ace'in tişörtünün üstüne KING yazmış...
Belli Luffy 2 aydır Sanji olmadan bir arpa boyu ilerleyemedi...Sanji gifterlardan güçlü.
Roger'ın meyvesi olup da kullanmadığını nereden biliyoruz?O değil de Şimdi aklıma geldi... Bu konuya bakınca şunu anladım; Wb>Roger... Sonuçta Wb gördüğümüz kadarı ile meyvesini kullanmıyor ve sadece hakisiyle Roger'a denk dövüşüyor. Bir de meyvesini kullansa kıtır kıtır yermiş demek ki...
Çünkü gösterilmedi... Şu an elimizde ki verilere göre konuşuyoruz ya hani... mesela Zoro'nun bu kadar düşük olduğunu nereden biliyoruz...?Roger'ın meyvesi olup da kullanmadığını nereden biliyoruz?
Ben bilmiyorum.Çünkü gösterilmedi... Şu an elimizde ki verilere göre konuşuyoruz ya hani... mesela Zoro'nun bu kadar düşük olduğunu nereden biliyoruz...?
Ne mutlu sana...Ben bilmiyorum.
Roger da haki kapatmış diyorlar. Shanks gibi, Shanks de Mihawkla kılıç ustalığı denk olsun diye haki kapatıyordu. YiğidimO değil de Şimdi aklıma geldi... Bu konuya bakınca şunu anladım; Wb>Roger... Sonuçta Wb gördüğümüz kadarı ile meyvesini kullanmıyor ve sadece hakisiyle Roger'a denk dövüşüyor. Bir de meyvesini kullansa kıtır kıtır yermiş demek ki...