kafamdaki güc sıralamasına göre ele alırsam;
akainu - magu magu no mi gercekten korkunc bir güc.akainuda bu güc olmasa belki amiral olamazdı.ama busoshoku bildigini göz önüne alırsak ve koramirallerin bazılarının rokushiki de bildigini,üstelik meyvesi hiç bir avantaj saglamadan dünyanın en güclü kombosundanda sag cıktıgı için, büyük ihtimalle yinede bu adamlar arasında teachle birlikte en güclü kişi olurdu.
teach - adam senelerce meyvesiz wb tayfasında barınmıs.shankse cocukken bile olsa iyi bir hatıra bırakmıs.acele olan vslerinde meyve gücüylen kazandı belki ama aslında meyvesinin yaptıgı sey ace dokunabilmesini saglamaktı.yani nerdeyse birbirlerinin meyve avantajlarını ortadan kaldırdılar olarak olaya bakabiliriz.sonuc olarak aceten bir adım öndedir gücü.
ace - bence marcoyla meyvesiz halleri nerdeyse denktir.sonucta marco daha deneyimli ve busoshoku biliyor.acein avantajı ise teachide meyvesiz ön plana cıkaran d.lerin akıl almaz bedensel gücleri.yani marco kücük bir farkla ya aceten sonra gelir yada az öndedir.
marco - üsttede dedigim gibi fiziksel gücü ve dayanıklılıgı kairosekiliyken gördügümüz üzeren,büyük ihtimal akainu ve teachten az. asagı yukarı acele aynı seviyede olurlardı.
lucci - luccinin meyvesiz hali luffynin gear 2 sinden dayak yerdi.eger zoan formuna dönmeseydi lucci.bunu bu forumda inkar edebilecek var mı ? yani eger lucci bu adamlardan güclü diyorsanız.luffynin gear 2 haliylen akainu,teach,ace ve marcoyu meyvesiz halleriyle yenmesi gerekir.ben bunu mümkün bulmuyorum.lucci büyük ihtimal marco ve ace yakın ama onlardan asagıda bir yerde olurdu.
smoker - sanjinin 2 yıl önceki hali kadar anca gücü olurdu.
yani ya teach ya akainu derim ,sanırım akainu eger oda rokushiki biliyorsa az daha agır bastı diyebilirm.
dipnot; ankette lucci önde oldugu için bir ekstra düseyim ,luccinin en güclü saldırısı rokougan.bu saldırı temelini bedensel güc ve kasların kombinasyonunda alıyor.hayvan gibi bir zoan olmadan luffylen aynı beden boyundayken sizce etkisi aynımı olurdu tek soru ? ikinci soru zoan haliylen luffyi yıkamayan bu teknik,zoan olmayan haliylen teach ve akainuyu gıdıklarmıydı ?