Hıı tamam.Cümleyi öyle saçma kurmuşsun ki anlam bozukluğundan bi habersin, hem meyvesinin hakkını veremiyor diyorsun hemde o meyvenin hakkı o kadar iyi kullanılmak değil diyorsun. Önce bir cümleni düzelt fazla Kezbanlaşma
Hıı tamam.Cümleyi öyle saçma kurmuşsun ki anlam bozukluğundan bi habersin, hem meyvesinin hakkını veremiyor diyorsun hemde o meyvenin hakkı o kadar iyi kullanılmak değil diyorsun. Önce bir cümleni düzelt fazla Kezbanlaşma
Cümle bozukluğu var öncesinde.Adam meyvesini gereğinden iyi kullandığından bahsetmiş knk ironi yapıyor
Bana kalırsa en güçlü meyvelerden biri olabilir. Potansiyelini tam kullanmıyor.Bu arada kıyıda kalmış birisi olarak Oven da meyvesini gayet iyi kullanıyor bence. Adam denizi kaynattı ötesi mi var.
Haki si var mıydı hatırlamıyorum. Sadece meyve gücü ile iyi işler yapmıştı.Bana kalırsa en güçlü meyvelerden biri olabilir. Potansiyelini tam kullanmıyor.
Oven akainunun antisi tam olarak. Amiral indirebilir düzgün bir hakiye sahip olursa
Sürekli sıçmadan o meyveyi kullanmayı öğrendiğinde iyi yerlere koyarız.Magellan'ı nereye koyabiliriz acaba?