Ağır sıvadı hem de. En büyük sıvamalarından olabilir.Adam boyun kısmından kesiliyor. Çok saçma bir sahne. Oda gerçekten sıvamış
Ağır sıvadı hem de. En büyük sıvamalarından olabilir.Adam boyun kısmından kesiliyor. Çok saçma bir sahne. Oda gerçekten sıvamış
Yapmıyor mu?Ciddi misin
Hatırlayamadım, Google'dan arattım ama bulamadım. Sahneyi atabilir misin?Yapmıyor mu?
Mobildeyim şuan yapamam ama Usopp'a, Luffy'e, Sabo'ya falan ödül koyduğu bölüm diye hatırlıyorum.Hatırlayamadım, Google'dan arattım ama bulamadım. Sahneyi atabilir misin?
Logia gibi değil Logia olarak kullaniyor bildiğin. Paramecia yetenekler üretici de olsa bedensel de olsa vücut parçaları yok olduğunda sadece yok olan vücut parçalarini geri getiriyorlar. Fakat Katakuri logialar gibi tekrar yaratiyor. O yüzden meyve zaten normal paramecia değil "Özel paramecia" olarak geçiyor.Arkadaşlar doğru Oda il başta hata yapıp Kata'ya Logia dedi. Fakat sonra "pirinçten yaptığımız tatlının neresi element özlü" diyerekten düzeltti. Fakat düzeltme Kata'nın meyvesini Logia gibi kullanabilecek kadar usta olması.
Öyle bir şey yok yav Harry Potter mı buMeyve sahibini seçiyorsa; Oda'nın yaratıcılığı ve batırması oluyor konu.