Dikkatimi çekti de Mr.5 çok yazılmış.
Kaido başgan çok güçlü yalnız ona göre cevap veriyorsan yanılıyorsun.Arkadaşlar cidden kaidou çok güçlü ona göre baz almak çok yanlış olur kiddi daha tam olaraka göremedik bana göre kidde baya potansiyel var.+1
İlk kez öğrendiğimde, "vay canına, bu adam gerçekten de Luffy'den güçlüdür ha!" diyordum, baktım ki iki demiri çekmekten başka bir şey halta yaradığı yok.
Doffu hem verenlere hem vereneyenlere koymuşssun.Veremeyenler:
Doflamingo: Kendine ipten zırh yapabilir, yerin altına ipler yollayıp ani olarak karşındakini bağlayabilirsin. Uçamayacağın yerlerde Kendine kanat yapabilirsin, ipten hayvanlar falan yapıp karşındakine saldırtabilirsin İpten milyon tane şey çıkarabilirdin.
Robin: Luffy gibi uzaktan yumruklar atılabilir, Luffynin g3 modunun yaptığı her şeyi yapabilir, kendini yükseklere rahatça çıkartabilir. bhaki kas istediğini yap.
Resim çizen samurai: Konuşmaya bile gerek yok.
Verenler: Doflamingo, Luffy, Hancock(nedense verdiğini düşünüyorum)
tabi ki, meyve o kadar her şeye müsait ki ne yapsa eksik kalacaktı zaten. Adam kendisinin kopyasını yapıp kuş kafesi açabiliyor. Hakkını hem veriyor hem veremiyor.Doffu hem verenlere hem vereneyenlere koymuşssun.
Dediğine bakılırsa herkes hem hakkını veriyor hem veremiyor.tabi ki, meyve o kadar her şeye müsait ki ne yapsa eksik kalacaktı zaten. Adam kendisinin kopyasını yapıp kuş kafesi açabiliyor. Hakkını hem veriyor hem veremiyor.
Hakediyor. O meyvenin Sanji veya Garp gibi bir karakterde olduğunu düşünsene.Dikkatimi çekti de Mr.5 çok yazılmış.
Ben Kaidou başgan'ın karşısında düştüğü durumdan bahsetmiyorum, bahsettiğim şey meyvesini abidik gubidik kullanması.Kaido başgan çok güçlü yalnız ona göre cevap veriyorsan yanılıyorsun.Arkadaşlar cidden kaidou çok güçlü ona göre baz almak çok yanlış olur kiddi daha tam olaraka göremedik bana göre kidde baya potansiyel var.
Bilmiyorum hiç aklıma gelmeyen bir karakter Çok az gözüktüğü için Aklıma ilk Foxy geldi.Hakediyor. O meyvenin Sanji veya Garp gibi bir karakterde olduğunu düşünsene.