Her yer ruh kaplıysa, bege'yi nasıl farkedemedi, luffy ve nami'nin kitaptan kaçtığını nasıl bilemedi, katakuri senin resmî kıracaklar diye anaya rapor veriyor..Ne görmedim ki karı pro ile zeus u çağırıyor. Ruhlarla kaplı adası var daha ne diyeyim her şeyin içine ruh koymuş. Konuşuyorlar falan hakkını veriyor bence .. Daha çıkacak hünerleri.
+1Hakkından gelenler Luffy'dir Doffy'dir. Hakkını verenler amiraller, Ace, Ivankov, Croco-boy, Teach, Big Mom.. var daha da. Hakkını veremeyen Moriah'dır, Buggy'dir, Caribou'dur. Hakkı yenen Smoker'dır Marco'dur.
Napsın ulan çocuk daha, hakkından gele gele kullanıyor meyveyi. Meyvenin sınırına geldiğinde, -ki sınır düşünemiyorum söz konusu Luffy'se- o artık başka bir şeyle tanımlanır. Hakkını veriyor şimdi hiç boşuna geveleme.Luffy nerede hakkını vermiş yahu, sürekli handikaplı teknik buluyor. Meyvenin sınırına ne zaman gelir o zaman hakkını verdi sayarım.
Dof'u saymıyoruz değil mi, o başka seviye, tek uyanış sahibi burada olması diğerlerine haksızlık olur. Law niye yok, bin tane teknik çıkardı, daha ne yapsın. Enerji ayağına meyvesini kısıyorlar.
Kadın umursamıyor yav. Luffy gene daldı onu bile umursama dı ..Her yer ruh kaplıysa, bege'yi nasıl farkedemedi, luffy ve nami'nin kitaptan kaçtığını nasıl bilemedi, katakuri senin resmî kıracaklar diye anaya rapor veriyor..
Koca Karı'nın bi diyetisyene yazışması şart, ağırlıklı olarak kardiyo öneriyorum
Smoki'de amiral olacak çap yok. En başta boydan kaybediyor@Densetsu no Samurai Smoker'ı da toparlayabilir ya mangaka bu adamı amiral yapacaksa eğer. Ben umudu kesmedim henüz ondan. Marco'yu muhakkak toparlar da.
Karakteri tam Garp'ın varisi şeklinde tasarlayıp gücü zayıf bırakması olmadı Oda'nın. Hakkı yeniyor reyizin. Ben amiral olacağını düşünüyorum, daha doğrusu olmasını umuyorum. Bu adama Luffy'nin peşinden gitme gibi bi rol verdi. Luffy yonkou adalarında fink atarken koramiral seviyesinde peşinden koşturması pek mantıklı gelmiyor. E böyle düşününce bir şekilde güç takviyesi de yapması lazım adama. Meyveden yürümesi yerinde olacaktır.Smoki'de amiral olacak çap yok. En başta boydan kaybediyor