Bence hepsi olabilir.
Teach 2 sene once amiral miydi ?Şöyle düşünelim.Deprem meyveli Kata vs WB ? Bence WB zorlansa da alırdı.Sağ kolları amiral,amiralleri de yonko seviyesine taşırdı diyeyim.
Öyle demişsin ama oy atmamışsın.Bence Doflamingo olur kral hakiside var potansiyelide.Akainuya deprem gücünü versen bence gücü düşer adamın meyvesi bana göre deprem meyvesinden daha iyi.Hatta kizaruda öyle savaşta yara almadı adam Herzaman düşünmüşümdür Teache 2. meyveyi deprem yerine magma verseydi oda diye
Gözden kaçmış attım şimdiÖyle demişsin ama oy atmamışsın.
Seçeneklerin sınırsız olmasını istiyor, konu sahibi. Kontrol olarak değilde güç olarak soruluyor. Bana dedi, sınırsız yaptır diye. Hepsi şıkkı olursa iyi olur diyor.Güç olarak olabilir çoğu ama iki meyveyi kontrol etmek zor bence. Inuarashi ve Nekomamushi hariç. Deprem meyvesi yedikleri vakit tek meyveli olacaklar.
Farklı bir şeyler yazayım dedim. Güç olarak çoğu olur zaten.Seçeneklerin sınırsız olmasını istiyor, konu sahibi. Kontrol olarak değilde güç olarak soruluyor. Bana dedi, sınırsız yaptır diye. Hepsi şıkkı olursa iyi olur diyor.