Ne yapacamki Zoroculuğa buyurup. Ben severim Zoriyi xdZoro'culuğa buyurmaz mısın?
Ne yapacamki Zoroculuğa buyurup. Ben severim Zoriyi xdZoro'culuğa buyurmaz mısın?
Ben de azcık Doffy'ciliğe buyururum xdNe yapacamki Zoroculuğa buyurup. Ben severim Zoriyi xd
En üstün 12 içinde olduğundan %100 eminim.Gryphon ünlü değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum bilemedim şimdi.
Temam Zori ye hepsi yakışıyor ama en iyisi Hazan Suyu tabi birde digerlerini görmek lazım. Konu güzel olmus. Eline saģlık @SmokerBen de azcık Doffy'ciliğe buyururum xd
Lanetli bir nodachi türü Japon kılıcı olduğu biliniyor. Senin gibi hikayesini bekliyorum bende. Umarım novelinde gemisi bahsedildiği gibi kılıcı da bahsedilir.Law ın kılıcıda ünlü değil miydi?
Kaynak sitesi atmış. Aciklandikca yazar. Şu an meito denmedigi için yazmamak daha uygun.Shanks'ın Gryphone'sini de ekleseymişsin keşke. En azından oyunlarında kılıcın neler yaptığını gördük. Oldukça etkili bir kılıç en üstün 12 kılıçtan biri olduğu kesin. Eklemek istersen bir göz at derim
Lanetli bir nodachi türü Japon kılıcı olduğu biliniyor. Senin gibi hikayesini bekliyorum bende. Umarım novelinde gemisi bahsedildiği gibi kılıcı da bahsedilir.
Ölünce onun kılıcı da Zoro alacak mı sizce ?Bence onunda bir olayı çıkacak ya ünlü kılıçlar ayrı lanetliler ayrı mı ? Diyeceğim saçma olacak.
Bu arada Hazan Suyunu ben çok beğeniyorum. Yani Zoro ya çok yakışıyor.
Töbe de, Zoro da beleş kılıç görse mezara girecek.Ölünce onun kılıcı da Zoro alacak mı sizce ?
Asıl olay Doffy - samada. Ne kılıç kullanıyor ne bir şey. Saf güç ile her şeyin üstüne çıkmış. Gerçek bir Yıldız.Temam Zori ye hepsi yakışıyor ama en iyisi Hazan Suyu tabi birde digerlerini görmek lazım. Konu güzel olmus. Eline saģlık @Smoker