MihawkTüm 12'likleri öğrenelim, bana yeter.
Shanks
Roger
Big Mom
Wb
Shiki
Shilliew
King
Gorosei-Yaşlı Dede
Bunlarda kesin var.
MihawkTüm 12'likleri öğrenelim, bana yeter.
İhtimalleri yüksek. Bakalım.Mihawk
Shanks
Roger
Big Mom
Wb
Shiki
Shilliew
King
Gorosei-Yaşlı Dede
Bunlarda kesin var.
İlla özelliğe sahip olmasına gerek yok bu arada ya. Kaliteye göre veriliyor Meitoluk. Enma'dan daha iyi bir işçiliği olabilir WB'nin kılıcının.Bi Enma'ya bakıyorum, bi de Wb'ninkine. Wb bildiğin kılıca hamallık yapmış sadece.
Yok ya, asıl öyle olursa çok can sıkıntısı bence. 21lik kılıç kullanıcısına seviye atlatırken, 12lik kılıç 'yapımında çok emek harcandı, yok efendim kılıcın kını elmaslarla kaplandı' falan diye mi övülecek...Olay sadece kalite değil yani. Zaten daha önce söylendiği bazı özelliklerinin olduğu söylendi bu kılıçların. O yüzden 12lik bisentonun da bir şeyler vermesi lazım.İlla özelliğe sahip olmasına gerek yok bu arada ya. Kaliteye göre veriliyor Meitoluk. Enma'dan daha iyi bir işçiliği olabilir WB'nin kılıcının.
Yok canım değil yahu. Zaten kılıcın özelliği bile daha fazla haki çekmek. Öyle muazzam bir özellik sunmuyor. Kara kılıçta diğer kılıçların slashini emcikliyordu. Fakat öyle muazzam bir ekstra yaratmıyor. One Piece içerisinde kılıç özellikleri meh yani. Olması ekstra katmıyor.Yok ya, asıl öyle olursa çok can sıkıntısı bence. 21lik kılıç kullanıcısına seviye atlatırken, 12lik kılıç 'yapımında çok emek harcandı, yok efendim kılıcın kını elmaslarla kaplandı' falan diye mi övülecek...Olay sadece kalite değil yani. Zaten daha önce söylendiği bazı özelliklerinin olduğu söylendi bu kılıçların. O yüzden 12lik bisentonun da bir şeyler vermesi lazım.
Orası öyle de hani ne olursa olsun birinde özellik bulunup diğerinde bulunmaması saçma olur ya.Yok canım değil yahu. Zaten kılıcın özelliği bile daha fazla haki çekmek. Öyle muazzam bir özellik sunmuyor. Kara kılıçta diğer kılıçların slashini emcikliyordu. Fakat öyle muazzam bir ekstra yaratmıyor. One Piece içerisinde kılıç özellikleri meh yani. Olması ekstra katmıyor.
Kairoseki'den olabilir.Enma'ya haki emcükleme olayını nasıl yaptı bu kılıcı yapan kışi cidden merak ediyorum yani bu kılç neyden yapıldıda insanların hakisi emiyor.
Meitoların ruhları oluyor. Tıpkı Merry'in de bir ruhunun (Klabautermann) olduğu gibi. Lanetli kılıçlar vb buna dayanıyor zaten.Enma'ya haki emcükleme olayını nasıl yaptı bu kılıcı yapan kışi cidden merak ediyorum yani bu kılç neyden yapıldıda insanların hakisi emiyor.
Kairoseki'nin öyle bir özelliği yok. Kendisi yalnızca deniz ile aynı etkiyi yapıyor.Kairoseki'den olabilir.