Beni kırmamaya çalıştığının farkındayım. Korkma söyle , bu ne ruhsuz ne kadar kötü masaüstü de ben öyle diyorum çünkü.Benim masaüstüm daha güzel.
Beni kırmamaya çalıştığının farkındayım. Korkma söyle , bu ne ruhsuz ne kadar kötü masaüstü de ben öyle diyorum çünkü.Benim masaüstüm daha güzel.
2 sayfa geride benim fotoğraf var. Baksana, nasıl?Beni kırmamaya çalıştığının farkındayım. Korkma söyle , bu ne ruhsuz ne kadar kötü masaüstü de ben öyle diyorum çünkü.
Gördüm baya göz alıcı güzel hoşuma gitti.2 sayfa geride benim fotoğraf var. Baksana, nasıl?
Windows lisanssız diye mi böyle masaüstü yoksa istediğin için mi.
Bilgisayarın orjinal format cd'sini kaybettim. Haliyle W7 geçmiştim. Uzun süre kullanınca bu şekilde Lisanssız hale bürünüyor. Aslında RemoveWat ile 5-10 dakikamı alır orjinal yapmakta üşeniyorum. Hem alıştım artıkWindows lisanssız diye mi böyle masaüstü yoksa istediğin için mi.
Orijinal yap hemen 10'a geç kafan rahat etsin.Bilgisayarın orjinal format cd'sini kaybettim. Haliyle W7 geçmiştim. Uzun süre kullanınca bu şekilde Lisanssız hale bürünüyor. Aslında RemoveWat ile 5-10 dakikamı alır orjinal yapmakta üşeniyorum. Hem alıştım artık
850Mb ekran kartı işlemci felan iyi değil. 2005 Model bilgisayar harıl harıl ses çıkartıyor zorlamaya gerek yok. Yaz sonuna doğru kasa toplayacağım belki o zaman.Orijinal yap hemen 10'a geç kafan rahat etsin.
RemoveWAT indirip 1 kere tıklarsan Windows' u direk orjinal yapıyor .Geçen fullprogram indir den indirmiştim ordan bulabilirsin...