harbi çok güzel
harbi çok güzel
bu temayı nerden buldun çok merak ediyorum
bende istiyorummmmmm
bulmadım kendim yaptım rainmeter programını kullanarak ve bi kaç yardımcı program daha kullandım anlıyacağın uğraştım birazbu temayı nerden buldun çok merak ediyorum
ozaman istemek ayıp olur güle güle kullanbulmadım kendim yaptım rainmeter programını kullanarak ve bi kaç yardımcı program daha kullandım anlıyacağın uğraştım biraz
hani burdan atıp sizin kurabileceğiniz bişi olsa yardımcı olmak isterdim gerçekten ama malesef sadece rainmeter ı onerebilirim ondan sonra yapacağınız skin çalışmaları sizin hayal gücünüze kalmış google görseller rainmeter skins yazarsanız daha güzel masaüstlerinin olduğunu görüceksiniz biraz araştıma biraz program bilgisi birazda hayal gücü yeterli bunun içinozaman istemek ayıp olur güle güle kullan
helal olsun ha iyi uğraşıp yapmışsın bence sen böyle isteğe özel yap sat bu rainmater'i nereden indirebilirim?hani burdan atıp sizin kurabileceğiniz bişi olsa yardımcı olmak isterdim gerçekten ama malesef sadece rainmeter ı onerebilirim ondan sonra yapacağınız skin çalışmaları sizin hayal gücünüze kalmış google görseller rainmeter skins yazarsanız daha güzel masaüstlerinin olduğunu görüceksiniz biraz araştıma biraz program bilgisi birazda hayal gücü yeterli bunun için
teşekkür ederimhelal olsun ha iyi uğraşıp yapmışsın bence sen böyle isteğe özel yap sat