Ahh Ahh benimde şöyle bir bilgisayarım yok ki Prototypeları, MW3leri, BF3leri açsın Ama resimde ayrıca güzelmiş
Ahh Ahh benimde şöyle bir bilgisayarım yok ki Prototypeları, MW3leri, BF3leri açsın Ama resimde ayrıca güzelmiş
Youtube saçma karakterlerinden işte. Bunun üstüne oynanan parodiler daha eğlenceli oluyor genelde. Biraz sinir bozucu ama şirin birşey yapmak amaç sanırım.bu ne ya tüm süre boyunca böyle koşuyo mu bu? ne ki bu?
hava atmasan olmaz dimi artizİşte karşınızda hiç kimse'nin merak etmediği masaüstü resmim
sacit bu seferki nerdeyse düzgün (sacit-sensei nin standartlarında tabi)
Hava atan kim ayrıca maksat özendirmek ilgiyi artttırmak.Ayrıca konu başında arkadaş bilgisayarınızın masaüstü resmini koyun dememişki evet kendi masaüstü resmini koymuş herkezde ona göre gitmiş.Ama sonuçta masaüstü resmi denmiş bende hem pc'nin hemde masa'nın üstü'nün fotosunu çekip koydum ne var bunda yanihava atmasan olmaz dimi artiz
kardeş sonuna kadar katılıyorum dediklerin doğru ama artizlik olsun diye koymadım deme şimdi amaç belliHava atan kim ayrıca maksat özendirmek ilgiyi artttırmak.Ayrıca konu başında arkadaş bilgisayarınızın masaüstü resmini koyun dememişki evet kendi masaüstü resmini koymuş herkezde ona göre gitmiş.Ama sonuçta masaüstü resmi denmiş bende hem pc'nin hemde masa'nın üstü'nün fotosunu çekip koydum ne var bunda yani
Artizlik.Manga resimlerini koymak neyin artizliği olacakki maksadını açıkladım okumadın sanırım.maksat özendirmek ilgiyi artttırmak.Artizlikle bunun ne alakası var şimdi ben onu anlıyamadımkardeş sonuna kadar katılıyorum dediklerin doğru ama artizlik olsun diye koymadım deme şimdi amaç belli
Kendimi zor tutuyordum ama şu espriyi yapmadan geçemem artık, artis mi artis ne arar la korsanfan'daArtizlik.Manga resimlerini koymak neyin artizliği olacakki maksadını açıkladım okumadın sanırım.maksat özendirmek ilgiyi artttırmak.Artizlikle bunun ne alakası var şimdi ben onu anlıyamadım
Benim bunları gösterip tanıtmamda tek bir amaç var türkçe çıkan ciltlere ilgiyi ve desteği arttırmak benim bundan başka bir beklentim yok arkadaşım