Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marvel vs Anime

Marvel mi Anime mi?


  • Kullanılan toplam oy
    52
  • Anket kapatılmış .
Bazı anime karakterleri sınırsız güçte gibiler Marvel evrenine göre. Dragon Ball Super tek atar mesela.
 
Bazı anime karakterleri sınırsız güçte gibiler Marvel evrenine göre. Dragon Ball Super tek atar mesela.
Bir Saiyan bin marvel karakterini yok eder.
Dragon Ball Super sandığınız kadar güçlü değil. Örnek olarak Tengen Toppa Gurren Lagann serisindeki Super Tengen Toppa Gurren Lagann formu direk tüm Dragon Ball evrenin üstünde. Onu geçtim Tenchi Muyo isimli seride bildiğimiz tanrının kendisi (Kami) var. Gücü her yönden sınırsız ve ölçülemez. Ancak Marvel'in de tanrısı (The One Above All) var ki onun da gücü sınırsız.

Sınırsız olan şeyi yenemezsin. Böyle bir savaşta kazanan olmaz. Beraberlikten öteye gidemez. Nitekim Dragon Ball oldukça low evren.
 
Zen-Oh'u kast ettim ben.Şu sınırsız fikrine de katılmıyorum ayrıca.
Dediğim gibi başka animede olan Süper Tengen Toppa Gurren Lagann formu direk tüm DB çoklu evreninden büyük. Tüm DB serilerinin (DB serileri karakterlerinin toplamının) üstünde güce sahip.

Zeno sadece evrensel güce sahip birisi. Evren yok etmeyi Galactus yumrukla yapıyor ki direk içinde evrenler bulunduran karakterler var. (Manga evrenlerinde de DB'nin çok üstünde karakterler var elbette.)

''The One-Above-All is Omnipotent (All Powerful), Omniscient (All Knowing), and Omnipresent (Everywhere). He is the most powerful being in the Marvel Multiverse. He exists beyond space and time. His power is unlimited, incalculable and immeasurable, he cannot be damaged in any way and he has control over all forms of energy''

Bu arada karakterin belirlendiği haliyle, yalnızca Galactus o anime takımına içindeki evrenle birlikte tek atar.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık