Yok mu sorusu olan? Sorun da cevaplayalım yav
Sentry vs WWH hakkında ne düşünüyorsun? Sentry'nin tam gücünü kullanmadığını, kullansa Hulk'u yeneceğini düşünen birisiyim. Senin yorumunu duymak isterim.
Yok mu sorusu olan? Sorun da cevaplayalım yav
Soru sormayı severim.Yok mu sorusu olan? Sorun da cevaplayalım yav
World War Hulk'ta Hulk'ın ulaştığı seviyenin başka bir seferde tekrarlandığını görmedik, eğer unuttuğum bir şey yoksa. Aslında önümüzdeki ay final yapacak olan mevcut Immortal Hulk serisinde Hulk'ın belki de daha önce hiç olmadığı kadar güçlü olduğu aralıklar gördük ama bu süreçte Sentry gibi rakiplerle karşılaşmadı tabii, daha metafizik maceralar yaşandı.Sentry vs WWH hakkında ne düşünüyorsun? Sentry'nin tam gücünü kullanmadığını, kullansa Hulk'u yeneceğini düşünen birisiyim. Senin yorumunu duymak isterim.
Mark Waid'in serinin 500. sayısına geri sayım için ayırdığı Unthinkable hikayesini hiç sevmem ama sıkıntılar daha çok Doom'un işleniş şeklinde, yine Reed'in sonlarındaki ve devamındaki kararları da beğenmemiştim. Doom içinse ancak kafamızdan retcon atarak devam edebileceğimiz bir tarafı var.Soru sormayı severim.
F4'ünün özellikle hiç beğenmediğin ve belki de nefret ettiğin, imkanın olsa tüm baskılarını alıp yakmak istediğin bir bölümü ya da hikayesi var mı?
Aslında son yıllarda tekrar eden düşmanlar azaldı diyebiliriz, mesela Dan Slott şu anki serisinde - çok tırt yazsa da - Doom haricinde diğer eski düşman galerisinden pek istifade etmedi şöyle bir düşününce. Bahsettiklerin dışında genel Fantastic Four tarihinde en sık karşılaştıkları diğer düşmanlar Annihilus, Wizard ve Kang diyebilirim. Onun dışında müttefik ya da düşman olma durumları çok değişken olan Namor, Puppet Master ve Super-Skrull gibi karakterler var. Daha az sıklıkta gördüklerimiz ve artık ciddi bir olay örgüsünün ana düşmanı olacak kadar ağırlığı olmayanlar da Mad Thinker, Blastaar, Psycho-Man, Diablo, Red Ghost falan...Dr. Doom, Galactus ya da Hulk dışında F4 kimlerle uğraşıyor, bu saydıklarım dışında sık sık karşı karşıya kaldıkları F4'ye has kötüler var mı?
Hiç öyle favori kıyafet düşünmedim ama Claremont-Byrne X-Men döneminde karakterlerin her biri farklı kostümler giyiyordu, ilk ekipten devam eden tek kişi olan Cyclops'un da eski üniformalarına benzer bir kostümü vardı. Onu çok beğenirim. Yine sonrasında Phoenix olarak ekibe geri dönen Jean Grey'in yeşil kostümü çok güzeldir.En beğendiğin 5 süper kahraman kostümü hangileri?
JLA/Avengers çekseler şahane olmaz mı? Bütçeler ağlasınHangi hikayeye film çekilsin isterdin?
Aslında tam üstüne basmışsın, genelde mutant güçlerini açıklama çabası pek olmaz ama Nightcrawler için bunların cevabı var gerçekten de. Başka bir boyuta gidip geliyor, beraberinde getirdiği dumanın da sülfürik bir kokusu olduğu söylenir hep.Marvel' da, DC' den ziyade, genelde süper güçlere bir açıklama getirme ya da en azından bir sebep bulma çabası var. Peki bazı mutantların güçlerinin açıklaması var mı?
Mesela Nightcrawler nasıl ışınlanıyor, ışınlandığı yerden neden pembe(?) renk bir duman bulutu çıkıyor veya Storm elementleri nasıl kontrol ediyor vs. gibi önemsiz gelebilecek şeyler bile olsa bunları bilimsel ya da mantık çerçevesinde açıklamaya çalışan bir roman var mı?
Bildiğim kadarıyla X-geninin niçin bu kadar çeşitlilik ortaya çıkardığına dair bir açıklama yok, ama zaten farklı kişiler tarafından paylaşılan belli başlı ortak yetenekler de öyle az değil. Telepati, enerji salınımı, hızlı rejenerasyon, ateş kontrolü gibi güçlerin kullanıcı sayısı epey çok.Mutantların hepsi nerdeyse benzersiz özelliklere sahip. Bu çeşitliliğin arkasında bir sebep yatıyor mu, neden aynı özelliklere sahip çok fazla mutant yok?
Mesajını bu başlığa taşıdım.@Solid Snake şef iki sorum var sana:
avatarın olan karakter olduğu bir serum (veya aşı) neticesinde senede bir gün insan bedeninde olabiliyordu değil mi?
Peter David'in yazarlık dönemi içinde geçen bir süreç, ben Peter David dönemini okumadım henüz, epey uzun. Ama Hulk hayranlarının en sevdiği dönemdir, muhakkak güzeldir yani.ikinci soru Merger (Veya merged hangisi doğru?) Hulk hikayesi güzel midir? Önerir misin?
İki yanıt için de teşekkürler.Mesajını bu başlığa taşıdım.
Evet, Hickman döneminde eklenen bir dinamik bu. Valeria ve diğer genç Future Foundation ekibinin bir projesiydi bu. Dan Slott da 2 yıl önce güzel bir tek sayılık öyküde kullandı bunu, Alicia ile yeni evlenmişlerdi ve bu hafta için balayına gidiyorlardı. Ama tam dönüşüm gerçekleşecekken Thing, Hulk'la dövüşmek zorunda kalıyordu.
Peter David'in yazarlık dönemi içinde geçen bir süreç, ben Peter David dönemini okumadım henüz, epey uzun. Ama Hulk hayranlarının en sevdiği dönemdir, muhakkak güzeldir yani.
Fulcrum aslında tek bir seride görünmüş bir karakter, yani o serinin yazarları baba-oğul Knauflar dışında başka yazarlar tarafından benimsenip hikayelere dahil edilmediği için belki de çok da önemsememek gerekiyor. Yine de orada etkileyici bir şekilde sunulduğu için ve güç seviyesiyle haliyle hayranlar arasında biraz popüler hale geldi. Tam olarak kozmik hiyerarşide nerede durduğu belli olmasa da One Above All'un bir sureti gibi düşünülebilir. Görünüm olarak Jack Kirby'ye benziyor ki Marvel çoklu evreninin yaratıcısı One Above All'un Jack Kirby şeklinde resmedildiği başka öyküler de mevcut.Fulcrum karakterinin olayı ne? Ne kadar güçlü ve ne yapıyor?
Teşekkür ederim.Fulcrum aslında tek bir seride görünmüş bir karakter, yani o serinin yazarları baba-oğul Knauflar dışında başka yazarlar tarafından benimsenip hikayelere dahil edilmediği için belki de çok da önemsememek gerekiyor. Yine de orada etkileyici bir şekilde sunulduğu için ve güç seviyesiyle haliyle hayranlar arasında biraz popüler hale geldi. Tam olarak kozmik hiyerarşide nerede durduğu belli olmasa da One Above All'un bir sureti gibi düşünülebilir. Görünüm olarak Jack Kirby'ye benziyor ki Marvel çoklu evreninin yaratıcısı One Above All'un Jack Kirby şeklinde resmedildiği başka öyküler de mevcut.