Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Marvel Rivals

Paladins ve Overwatch tarzı bir oyun, bir ay önce resmi çıkışını yaptı ama epey tuttu. Oyunun Türkçe dil ve bir çok dilde dublaj desteği var. Ben Japonca dublajlı oynuyorum.

Tıpkı Paladins'teki gibi bunda karşı takım birden fazla şifacı alınca maçı feci domine ediyor. Takımlara alınacak şifacıların keşke bir sınırı olsa.

Tıpkı Paladins'teki gibi bunda karşı takım birden fazla şifacı alınca maçı feci domine ediyor. Takımlara alınacak şifacıların keşke bir sınırı olsa.
Yüksek rank maçlarda karakter banlama var. Sadece iyileştirme değil haritasına göre bir çok karakter oyunu çok değiştirebiliyor. Ben support olarak Cloack&Dagger oynuyorum, dps olarak Wolverine hoşuma gidiyor. Tank karakterlerini pek beğenmiyorum ama Peni Parker SP//dr kullanmaya başladım, yerine göre çok iş görüyor. Bazı kişiler Dr. Strange ile oyunun kaderini değiştirecek çok güzel hamleler yapabiliyor. Takım oyunu şart. Keşke guild tarzı bir şey kurup sürekli aynı üyeler ile oynayabilsek, yoksa random oyuncular ile rank atlamayı bırak quick match bile zulüm oluyor.

Açsınlar dava, Marvel'a para olarak dokunacağını düşünmüyorum, cezasını öder geçer. Mis gibi oyun olmuş o yüzden asla kapanma vb. cezalar almasını istemem. Bence şu an iki oyundan da daha iyi durumda ve Marvel evreninde ki karakterleri düşününce bu oyun çok uzun yıllar daha devam edip güncelliğini korumaya devam eder. @
Sesshomaru

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık