Bilip bilmeden yorum yazınca bilgi kirliliğinden başka bir şey ortaya çıkmamış. Madem konuya hakim değilsiniz, niye karşı tarafa çamur atmaya kalkarsın. DC'de Superman var Batman var tamam DC o zaman diye seçiyorsunuz, sonra bunun altını doldurmak için yalan yanlış atıp tutuyorsunuz sonra bilgi kirliliği oluşturuyorsunuz.
En azından Batman var diye DC seçiyorum de uzatma, kimsenin buna karşı çıkacak hali yok.
Marvel'de hikaye yokmuş, son derece iyi hikayeler vardır. zaten DC ve Marvel'i ayıran keskin bir özellik yoktur, iki tarafın yazarları bir tarafta 20-30 sene çalışmıyor, bu yazarlar sürekli taraf değiştiriyorlar, yani X yazarı DC'de çalşıyorken 1 sene sonra Marvel'de çalışmaya başlıyor, Z yazarı Marvel'de iken 2 sene sonra DC'ye geçebiliyor. Bu kadar değişken bir ortamda DC'nin hikayeleri genel olarak daha iyidir demek ancak bilgisizliktir.
Bu olayın aslı dediğim gibi hangi karakteri ne kadar sevdiğinize bağlı, sonuçta World War Hulk'ın yazarı 2 sene sonra Batman / Superman yazmak için DC'ye geçiş yapabildiği bir ortam bu.
Hatta bu sadece hikaye yazarları için geçerli değildir, çizim yapan stilistler için de geçerlidir.
Ben haliyle Hulk, Silver Surfer, Thor gibi karakterleri daha çok beğendiğim için Marvel'i seviyorum. Ama ne Marvel ne de DC'nin diğer açılardan kıyasla hiç bir farkları yok.