One Piece'den bahsediyordum ben. Ama başka serilerde var. Toriko evrenindeki karakterler bir çok Marvel karakterini tekler. Tian'ın ise sadece şekli yeter.
Marvel'i bilemem ama DC'de tek bir karekter bile tüm op evreninden daha kaliteli olabiliyor.Kıyaslamaya bile gerek yok. Adamlar kafasına göre güç veriyor beyler. O düşüncesiyle birilerini yaratıyor. Diğeri düşüncesiyle yok ediyor. Yok bir milyon patlayan güneş gücü felan bu işler abartı işler. O yüzden OP gibi güç dengesi Marvel'a göre çok daha iyi kurgulanmış bir evren ile kıyaslamayın.
Bakış açısıdır. Sonuçta o gibi serilerde tek bir karakter üstüne baya bir yoğunlaşılıyor. Belki bu bakış açını etkiliyordur. Ama gördüğüm kadarıyla WB'yi de farklı bir yere koymuşsun.Marvel'i bilemem ama DC'de tek bir karekter bile tüm op evreninden daha kaliteli olabiliyor.
Not: WB hariç
Konu WB olursa, alayı üç kuruşluktur benim içinBakış açısıdır. Sonuçta o gibi serilerde tek bir karakter üstüne baya bir yoğunlaşılıyor. Belki bu bakış açını etkiliyordur. Ama gördüğüm kadarıyla WB'yi de farklı bir yere koymuşsun.
Çok bilmem çizgiromanları ama Luffy niye Ironmani alamıyor?Luffy Ironman'ı alıyor. Bunları da gördük ya.
ironman = frankyÇok bilmem çizgiromanları ama Luffy niye Ironmani alamıyor?
Adam atom bombasını uzaya çıkardı elleriyle. Hulk ile eşit dövüştü. Çok zeki. Kaldı ki öyle farklı zırhları var ki. Hepsini aynı anda kontrol edebilir.Çok bilmem çizgiromanları ama Luffy niye Ironmani alamıyor?
Fimlerdeki halini çok rahat alır la o kadar da değilAdam atom bombasını uzaya çıkardı elleriyle. Hulk ile eşit dövüştü. Çok zeki. Kaldı ki öyle farklı zırhları var ki. Hepsini aynı anda kontrol edebilir.
Öyle bazı karakterler ile kapıştırılabilir aynen. Ben daha çok evrendeki büyük güçlerden bahsediyorum. Yani genellikle de onlardan bahsediliyor. O yüzden öyle dedim.Konu WB olursa, alayı üç kuruşluktur benim için
Güç açısından Marvel'in bazı karekterlerinin ayarı yok, o yüzden daha alt seviyelerle kapıştırılacak bi dünya karekter var.
Dof vs Örümcekoğlan mesela baya ilginç olurdu gerçi Dof beş tane oğlanı gene alır orası ayrı
Luffy ile The Thing