Kizaru'ya vurabildiğini varsayıyor musun?Kizaru belki.
Kizaru'ya vurabildiğini varsayıyor musun?Kizaru belki.
Zoro'nun kılıçları kesilir. Adamantium her türden metali kesebilir (Adamantium ve Captain America'nın kalkanı hariç). Tekme tokat dövüşte Zoro'nun hiç şansı olmaz.Bana hiç öyle gelmiyor da neyse en azından senin düşünceni öğrenmiş oldum böylece. :/
2 ton kaldırıyor diye havalanmasın Wolvi efendi. Zoro onu tek parmağıyla zıplatır.
Saitama için ciddi bir dövüş söz konusu olamaz zaten o evrenlerin hepsi bir olsada hıhhSaitama gag karakter. Ciddi dövüşten söz ediyorsak İki evreni onun karşısına çıkarmaya gerek yok. Saitama'yı tarihten silebilecek bir karakter bile yeterli.
Fena imiş bu görsel.Saitama için ciddi bir dövüş söz konusu olamaz zaten o evrenlerin hepsi bir olsada hıhh
Hulk'un fiziksel gücünün sınırı yok. O yüzden fiziksel güç bakımından One Piece'te kimse Hulk ile aşık atamaz.Fiziksel olarak zorlanır mı peki? Büyü gücü olarak bahsettiğin Sugar felan mı?
Vuramayacagini varsayarak söyledim.Kizaru'ya vurabildiğini varsayıyor musun?
Daha bir sürü var öylede atmadımFena imiş bu görsel.
Marvel karakterleri karşısında Toriko karakterleri durabilir.Vuramayacagini varsayarak söyledim.
Kizaru tehlikeli adam. Gerçi Hulk nükleer bombadan bile sağ çıkmış biri. Ne kadar etkiler tartışılır.
Marvel evrenini yok etmek ki istiyorsun?One Piece evreni güçsüz kalıyor bu evren için. Kıyas yapılacaksa Toriko serisi ya da Saitama ile kıyas yapılması daha doğru olur.
Hmm mücadele bile olmaz diyorsun yani? Tabi bir analiz yapılması lazım bunun için.Marvel evrenini yok etmek ki istiyorsun?