O sanki bana biraz daha anlık gibi geldi. Aslında bm ve kaidodan sadece biri gidecekse benim oyum kaidoya odanın ilk önce tek kadın younkouyu yollayacagini sanmıyorum ha kaido gittikten kısa süre sonra bm da gider çünkü Shanks ve karasakal final yada yarı final mücadelesi olacak bm ve kaido ve bm en fazla çeyrek final olur gibime geliyor. Ödülleri arasındaki farkın nedeninin ise şundan kaynaklandığını düşünüyorum kara sakal aralarında en yenileri ve en az olaya karışanları Shanks ise bir gezgin ve eğlence sevdalısı e şu ana kadar bi kötülüğünü de görmedik marineford u basması gibi olaylar yüzünden muhtemelen o kelle ödülüne sahiptir e bi de younkouluk var. Geriye kalan diğer iki kişinin seceresini tam bilmiyoruz ama belli ki baya olaya bulaşmışlar. Ondan ödüllerle ters orantılı bir güç sistemi yada karşılaşma sistemi en olası senaryo benim esas merak ettiğim şey şu hükümeti esas yöneten grup olan konsey ve kong un gücü sanki younkouları yorulmadan ezebilecek güçteler gibi geliyor.Perospero, Big Mom gemiden düştüğü zaman "tayfanın adını Perospero Korsanları koyarız" diye bir çıkışta bulunmuştu. Big Mom'un gidici olduğuna delil olabilir belki bu sahne.