Eğer tanrı vadisindeki savaş 2 vs 1 olduysa, yüksek rütbeli bir denizciyle indirebilir teach'i.Yanında Kid ve Law'la indiriyorsa Luffy Bb'yi seri sonunda bb serinin en güçlüsüdür net şekilde.
Eğer tanrı vadisindeki savaş 2 vs 1 olduysa, yüksek rütbeli bir denizciyle indirebilir teach'i.Yanında Kid ve Law'la indiriyorsa Luffy Bb'yi seri sonunda bb serinin en güçlüsüdür net şekilde.
Coby olabilir belki o kişi ama bence 1v1 atcaklar. Coby de vasfı göremiyorum. Tanrı vadisinde de 1v1 olmuştur bence çünkü Rocks'ın tayfada onun haricinde Wb Kaido Bm Shiki gibi adamlar var. Roger Garp Rayleigh Gaban ve ordaysa Sengoku aralarında paylaşmışlardır 5v5 olmuştur. Sonradan belki Wb satmış olabilir.Eğer tanrı vadisindeki savaş 2 vs 1 olduysa, yüksek rütbeli bir denizciyle indirebilir teach'i.
Onun yerine birini yakalayıp gemiyle takas ediyor, onda da başarısız oluyor. Belki novalar bunu beğenmemiştir.O kadar zeki adamsın birkaç novayi kendi tarafına cekseymissin keşke
Hachinosu Adasını da Rocks zamanlarındaki gibi Tortuga benzeri tam bir korsan adasına çevirirse tamamdır.Korsanlığın son kalesi. Yami-yami yi alış şeklini kader saçmalığına bağlamaz ise pek sevgili yazar, şahane hikaye çıkar ortaya.
Bal peteğini diyorsan orası her zaman öyleymiş. Moriah bastığında bile partileme modundaydı...Hachinosu Adasını da Rocks zamanlarındaki gibi Tortuga benzeri tam bir korsan adasına çevirirse tamamdır.
Orada kendi tayfası vardı sanırım sadece. Rocks zamanında tüm korsanların buluşma adası gibi bir şeymiş. O hissi aldım ben bu bölümde.Bal peteğini diyorsan orası her zaman öyleymiş. Moriah bastığında bile partileme modundaydı...
Tanıtıldığı zaman korsanların ortak yeri yazmıyor muydu ya ? Öyle hatırlıyorum. Neyse fark etmez seride ki 2. kalan tek ''korsan'' beklentiler büyük...Orada kendi tayfası vardı sanırım sadece. Rocks zamanında tüm korsanların buluşma adası gibi bir şeymiş. O hissi aldım ben bu bölümde.