Hapisten Dof'u kaçırmak için uğraşır mı sence? Güçsüz falan ama öldürüp meyvesini alır belkiTorpilli Şenks I öldürsün daha bir şey istemiyorum xd
Hapisten Dof'u kaçırmak için uğraşır mı sence? Güçsüz falan ama öldürüp meyvesini alır belkiTorpilli Şenks I öldürsün daha bir şey istemiyorum xd
Onu anca çöp Wb ye yapar xdHapisten Dof'u kaçırmak için uğraşır mı sence? Güçsüz falan ama öldürüp meyvesini alır belki
Ama önce dövcek bunu unutmayalımEn temiz dayağı bu yiyecek galiba.
Bence yer ama sonunda yer.(Bu zaten kesin ) Ama savaşın 1. ve 2. evresinde bizim elemanları epey bir hırpalar. 3. evrede berabere bir kavga olur. 4. evrede Luffy dayaklar.En temiz dayağı bu yiyecek galiba.
Bal kazanında doğmanın şart olduğu durumlar da var tabi.Teach bizzat bal olmadan zirve olmaz diyor."Zirveyi arıyorsan, sadece yumruklarının seni götüremeyeceği dövüşler bulacaksın."
Marshal D. Teach - Bölüm: 147
Garp, Roger için şansla KK oldu diyor. Bu seri acayip bir seri.Bal kazanında doğmanın şart olduğu durumlar da var tabi.Teach bizzat bal olmadan zirve olmaz diyor.
Şans dediği işte kitabeleri okuyacak birini bulabilmesi. Herkese lazım bu kadarıGarp, Roger için şansla KK oldu diyor. Bu seri acayip bir seri.
Sence cidden o yüzden mi dedi? Bilmiyorum ben sanki başka bir yüzden demiş gibi hissediyorum. Ama böyle olsa bile okey yani.Şans dediği işte kitabeleri okuyacak birini bulabilmesi. Herkese lazım bu kadarı
Yani örnek olarak yazıyorum dostum. Kendi çabanla yapamayacağın şeyler vardır şans lazım herkese. Bala gte KK olmuş anlamı çıkmasın yani Garp'ın lafındanSence cidden o yüzden mi dedi? Bilmiyorum ben sanki başka bir yüzden demiş gibi hissediyorum. Ama böyle olsa bile okey yani.