Ben de tam bunu yazacaktım.124 e 122 Bu kadar dengeli ilerleyen başka karakter var mı acaba?
Ben de tam bunu yazacaktım.124 e 122 Bu kadar dengeli ilerleyen başka karakter var mı acaba?
KK olmak için fazla aşırı egolu ve ihtiyatsız.Böyle egolu adamlar genelde Allahına kavuşuyor.Genel shonen ana kötü karakter tasarımlarına çok zıt. Şişman, kıllı, çirkin, yeşilçam gülüşlü, orta yaşlı. Daha ne olsun. Luffy yerine KK olsa itraz etmem. Yok aslında edebilirim. Amacını bilmiyorum çünkü.
Ben çok egolu bir anını hatırlamıyorum. Bir tek WB'nin gücünü alınca coşmuştu.KK olmak için fazla aşırı egolu ve ihtiyatsız.Böyle egolu adamlar genelde Allahına kavuşuyor.
Allah'ına kavuşacak zaten de, Teach kadar KK olabileceğini hissettiren başka bir karakter yok. Güç dersen hayvan gibi, tayfa dersen en beterlerinden, bilgi desen çoğu önemli karakter kadar şeyler bildiği açık. Oturup da Meyve Ansiklopedisinden "İlerde şu meyveyi tayfada kullanayım, bunu çalarım" tarzı plan yapan başka bir karakter olduğunu sanmıyorum.KK olmak için fazla aşırı egolu ve ihtiyatsız.Böyle egolu adamlar genelde Allahına kavuşuyor.
bir zahmet coşsun en üstün logialardan ve en üstün paramecialardan birini yedi bunlarla kaç çeşit alan saldırısı çıkar öffffBen çok egolu bir anını hatırlamıyorum. Bir tek WB'nin gücünü alınca coşmuştu.
Kesinlikle akıllı biri ama egosu ve ihtiyatsızlığı aklı gölgeliyor,Usopp'un korkusunun aklını gölgelediği gibi.Oysa kullansa neler neler yaparAllah'ına kavuşacak zaten de, Teach kadar KK olabileceğini hissettiren başka bir karakter yok. Güç dersen hayvan gibi, tayfa dersen en beterlerinden, bilgi desen çoğu önemli karakter kadar şeyler bildiği açık. Oturup da Meyve Ansiklopedisinden "İlerde şu meyveyi tayfada kullanayım, bunu çalarım" tarzı plan yapan başka bir karakter olduğunu sanmıyorum.
O anda ise işi neredeyse bitiyordu WB tarafındanBen çok egolu bir anını hatırlamıyorum. Bir tek WB'nin gücünü alınca coşmuştu.